stack Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 kāds nevar lūdzuman atsūtīt jauno hudu, kas ir pēc apdeita tf2, ne gluži jauns huds, bet ar kkādiem sīkiem uzlabojumiem un man bija uzlikts custom huds, tāpēc tagad man huds ir gal;igi sapists. vai kāds no jums var atsūtīt savu hudu no tf2 mapītes saspiestu zip failā, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Sākumam jau pasaki kāds tad tev īsti huds bija? Problēma ir viegli atrisināma, ja vecais huds ( teiksim rar failā vai jau atspiests ) jau stāv kompī, bet ja nē - tad ieej izstrādātāja webā vai pameklē gūglē pēc nosaukuma un gan jau jauno versiju pēc apdeita atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 meklēju, vienīgais ko atrod ir fpsbananas hudi. man bija laikam m0re huds, bet es negribu to pašu gudu, es gribu defaulto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 lūdzu kāds atsūtat man orģinālo hudu, man ir galīgi dirsā viss huds sagājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 izdzēs vnk mores hūdu ārā un uzliksies defaultais.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Izdzēs to mapīti un kad iesi tf2 tev automātiski iekačās defaulto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts