Jump to content
GIGN Forum

Aaksti Vs Policija!


jonathan
 Share

Recommended Posts

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es draugos to video atradu, klaat bija pierakstiits:

Vakar interneta vietnē kompromat.lv kompromat.lv ievietots videomateriāls, kurā redzams, kā krievvalodīgi likumpārkāpēji provocē Ceļu policijas inspektoru, pieprasot viņam runāt krieviski.

Materiāla ievietotājs - kāds Anisij Tjuļpanov - sauc sevi par ?cietušo?, apgalvojot, ka viņu pēc aizturēšanas iecirknī ?piekāvuši? policisti. Materiālā apgalvots, ka policistam izteikts rājiens, ka prokuratūra it kā saskatījusi astoņus pārkāpumus policista rīcībā.

Šis gadījums ir tikai viena no nedaudzajām liecībām tam, ar ko ikdienā nākas sastapties daudziem latviešiem savā zemē. Okupantu pēcteči ir kļuvuši tik nekaunīgi, ka ņirgājas par Valsts policijas darbiniekiem, paceļ roku pret godprātīgu dienesta pienākumu izpildītāju. Savu nekaunību viņi turpina apmierināt arī tiesībsargājošās instancēs, kuras pret šādu ņirgāšanos, šķiet, nesargā pat likumdošana.

Partijas ?Visu Latvijai!? vārdā izsaku pateicību Zemgales reģiona Ceļu policijas inspektoram Tālivaldim Spīlbergam par konsekvenci, pildot dienesta pienākumu - lietojot saskarsmē valsts valodu, kā arī par korekto izturēšanos situācijā, kad provocējošā nekaunība tā vien prasījās pēc stingrākas rīcības.

Vēršos ar iesniegumu pie Iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces ar aicinājumu noskaidrot:

1) vai tiešām par šo gadījumu Ceļu policijas inspektors par savu dienesta pienākumu pildīšanu ir saņēmis jebkādu disciplinārsodu;

2) vai prokuratūra ir devusi kādu slēdzienu par amatpersonas pārkāpumiem saistībā ar šo lietu;

3) kādus savu pasākumus Iekšlietu ministrija nolēmusi veikt, lai turpmāk aizsargātu savus darbiniekus pret līdzīga rakstura konfliktiem?

Latvijas valsts pienākums ir nodrošināt tiesisku aizsardzību katram pilsonim, kurš, pārstāvot valsti, rīkojies saskaņā ar dotajām pilnvarām un aizstāvējis Latvijas pamatvērtības ? valodu un simbolus. Tāpēc uzņemos nodrošināt pilnu juridisko atbalstu Valsts policijas darbiniekam Tālivaldim Spīlbergam un panākt vainīgo saukšanu pie atbildības.

Imants Parādnieks

Okupanti, Visu Latvijai, dekolonizācija

Link to comment
Share on other sites

ar lopiem jau savādāk nevar :)

galvenais pazvani advokātam andrejam, otrs pasaka ok zvanīšu edgaram, kuram viņi mēģināja noblatot, ka it kā ir advokāts? haha.

tur ne tikai pa kājām ar steku, bet ielauzt galvaskausu un atņēmt pilsonību vajadzētu.

īsāk sakot parasta ikdiena no urlu dzīves.

:)

Comment Pending Approval! Cancel or Post

:D urlas baidās lasīt pat skarbo patiesību.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Man vienīgajam likās, ka tas ments bija mīkstais? Es domāju fiziskajā ziņā. Ja jau viņam iekrāva pa degunu, varēja tak "aizsargāties" un atštaukāt šo?

Bet par tēmu runājot - pakārt.

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Neizlasiju komentus. Skatoties video uznāca griba tadus dundukus nospārdīt :)

Man vienīgajam likās, ka tas ments bija mīkstais? Es domāju fiziskajā ziņā. Ja jau viņam iekrāva pa degunu, varēja tak "aizsargāties" un atštaukāt šo?

Es kautko palaidu garām? nenoskatījos visu video :/

Edited by ry.
Link to comment
Share on other sites

:D

CSDD gadījumā nepiedāvā eksāmenus arī krievu valodā? Man šķiet, ka piedāvā. Jo ja būtu tikai LV valodā, tad samazinātos viņiem peļņa...

Lab enivej, vismaz forsi, ka ir tādi cilvēki, kuri ķipa domā, ka sataisīs kaut kādu dokumentālo par policista nepareizu rīcību, tikai uzrāvās uz neīsto. Piekrītu, ka Latvijā ir daudzi CP, kuri izmanto prioritātes savā labā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...