Jump to content
GIGN Forum

Problēmas Ar Audio

ElviiC
 Share

Recommended Posts

Tātad sveiki visi gign.lv apmeklētāji , esmu saskaries ar samērā lielu problēmu un ceru kā kāds spēs palīdzēt!

Lieta ir sekojoša , man kompim aizmugurē ir 6 Porti(Paredzēti papildierīcēm - austiņam , tumbām, mikrafonam u.t.t) , bet problēma ir tajā ka viņi ir 6 , bet strādā tikai 1!

Agrāk viss gāja kā vajag , vienu dienu slēdzu iekšā PC un man strādā vairs tikai 1,sākumā domāju mošk problēma ar AUDIO driveri , pārinstalēju , bet nekas nemainās! Tagad ir parādijusies tāda aizdoma ka varētu būt ka skaņas karte aizgājusi pie dieviem , bet tad jau drošvien nestrādātu neviens ports...

Nēesmu PC dievs un īpāši labs pārzinātājs , bet ja nemaldos tad skaņas karte ir integrētā , audio driveris ir Realtek (Pie pulksteņa uzrādas ikona ar nosaukumu - Realtek HD AUDIO manager).

Vārbūt problēma ir arī viņa , jo viens esošais ports kuru esmu pieslēdzis , viņā nemaz neuzrāda ka būtu pieslēgts.

Labi laikam visu esmu pastāstijis un ceru ka kāds palīdzēs atrisināt šo problēmu , vismaz tam lai sāktu strādāt otrs ports mikrafonam ... Jo ir drausmīga vajadzība pēc mikrafona ..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...