Jump to content
GIGN Forum

Kekavas Menti Suka !


Dj_Stay
 Share

Recommended Posts

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es laikam iebraucu. Čalis gāja pēc šmigas kuru viņam ir nopircis draugs, bet nejauši satika pa ceļam cilvēkus, ar kuriem viņš nav labās attiecības, sākās domstarpības ar dūrēm un to ieraudzija policija. Viņi piesējās par to, ka Tev pasei beidzies derīguma termiņš. Un par to viņam vajadzēja samaksāt naudiņu. Vai tā?

Ja tā, tad sanāk nedaudz neloģiski. Drizāk jau sodu dotu par to, ka Tu kaujies. Par vecām pasēm neko nezinu, itkā tik lielu naudas summu nevajadzētu likt (ARĪ TĀPĒC, KA TEV NAV 18).

Link to comment
Share on other sites

Protams, ir arī kāds sakarīgs valsts ierindnieks - policists, bet vakar man tāds negadījās. Šķērsoju ielu, kur neviena gājēju pāreja nav tuvumā, taču redz, protokolu uzrakstīt par to gan var.

Par tavu bēdu - pats vainīgs un mazāk dzer, lai, aj nē, dzer tāpat, lai vismaz var pasmieties par topiku.

Link to comment
Share on other sites

Par tavu bēdu - pats vainīgs un mazāk dzer, lai, aj nē, dzer tāpat, lai vismaz var pasmieties par topiku.

Nu jā tas ir tāds slidens temats , jo noteikumus tu pārkāpi, bet man liekas tas ir lieki , par ko tādu rakstīt protokolu.

Link to comment
Share on other sites

man jau likās, ka jonathan man ir visu izklāstījis, bet tagad šitais te sasman te iejaucās ar savu subjektīvo stāstu un atkal visu ir man sajaucis. viņam piesējās čigāni, tad atbrauc policija, lai pateiktu, ka beidzies pasei derīguma termiņš? kā tad tur galu galā bija?!

Link to comment
Share on other sites

Sasmen ir gudrsm ka saprata :) Vienkarsi tads stress, ka par to ka 5dienas veca pase man jamaksa sods ! Es saprastu ja pateiktu, ka jaunietim, kas neseko lidzi savai pasei nesmu tur kaut kads uber bizmesmenis, kas seko visu visam es pat nezinaju kur man pase ir lidz neizadiju visu izstabu :/ Bet es nesaprotu, kas man kartos izstabu O_O

Link to comment
Share on other sites

ā, hive, protams, oponēju, taču redz, tādi cilvēki ir augstākstāvoši (HAHA, cik nu tie pašvaldības ir augstāki, sētnieki joptv.)

Tas tikai pierāda , ka mūsu operatīvajā dienesta strādā (tieši pašvaldības policijā) cilvēki , bijušie apsardzes darbinieki un citi bandīti , kuri ir sarijušies visatļautības tabletes. Piemēram runājot par policijas iecirkni , kas atrodas uz Matīsa un Tērbates ielas , viss ir skaidrs , tur ir pilns ar policistiem ,kuri sākumā pielieto fizisku spēku un pēc tam domā , ja vispār domā.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Ja man vazājoties apkārt nav pase līdz, vai beidzies termiņš, man var sodu uzlikt 25Ls apmērā? :) Es tiko, dažas dienas atpakaļ aizgāju taisīt jauno pasi, izrādās, ka man termiņš beidzies bija jau janvārī... Nekādu sodu man maksāt nelika, jo tā pase man vienkārši sautējās sekcijā un man pēc viņas jau kādus pāris gadus nav bijusi nekāda vajadzība...

Tad kur ir taisnība star tiem, kam jāmaksā sods un kam nav? :)

Link to comment
Share on other sites

:) Vienkarsi tads stress, ka par to ka 5dienas veca pase man jamaksa sods ! Es saprastu ja pateiktu, ka jaunietim, kas neseko lidzi savai pasei nesmu tur kaut kads uber bizmesmenis, kas seko visu visam es pat nezinaju kur man pase ir lidz neizadiju visu izstabu :/ Bet es nesaprotu, kas man kartos izstabu O_O

pagaidi, kurā brīdī tu adīji savu istabu? Kā tad tur īsti notika, izstāsti taču normāli!

Link to comment
Share on other sites

- par dzīvošanu bez pases vai bez deklarētas dzīvesvietas (Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa (turpmāk LAPK) 186.pants)

Pase ir obligāta no 15 gadu vecuma, un ikvienai personai, kura šķērso Latvijas robežu.

Ja pase personai ir bijusi izsniegta, tad, iesniedzot dokumentus jaunas pases izsniegšanai, iepriekšējā pase ir jāiesniedz. Ja pase netiek iesniegta, tad tā ir zudusi un par pases pazaudēšanu personai (vai šajā gadījumā personas vecākam) sastāda administratīvā pārkāpuma protokolu un sods var būt līdz 25 latiem.

Pasu nodaļas vecākā referente Drosma Ose

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...