Jump to content
GIGN Forum

Access Uz Publisko Serveri.


tukys
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Niks: tuky

Vecums: 20

Nodarbošanās: Pilna laika students + vēl strādāju ar elastīgu darba laiku, brīvajā laikā CS.

Pieredze: Savi 6-7 gadi noteikti būs.

Labums: Pēdējā laikā spēlējot nereti ir tā, ka admini neparādās vismaz uz 30min. Un tad sākās visādi brīnumi.

Centīšos palīdzēt uzturēt kārtību serverī. Un esmu ĻOTI acīgs uz negodīgiem spēlētājiem... ;)

Laiki: elastīgi kā mans darba laiks... jebkurā diennakts laikā principā, tiesības uz servera būtu vēl papildus motivācija biežāk iegriezties.

Stati: http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=6664 Zinu ka tur patreiz ir tikai 136h nospēlētas. Bet gign spēlēju ļoti ilgi, gadus 4us vismaz. Kādreiz regulāri spēlēju zem nicka Zutis. Un kā jau teicu, tiesības būtu papildus motivācija biežāk spēlēt.

Par tiesībām principā, visas ir savā reizē vajadzīgas.... vote, kick, gag, un obligātim BAN. bez ban tiesībām nemaz neredzu lielu jēgu man no viņām :)

Cieņa,

tuky

Edited by tukys
Link to comment
Share on other sites

Tikko jau Halflife dabыja tiesоbas. Neko sliktu un neko labu par tevi naveru pateikt, jo spзlзjis tu tieрвm esi maz. Spзlз tu tajos paрos laikos, kad lielвkв daпa adminu. Un tak vienreiz par visвm reizзm ir jвsaprot, ka visu laiku nebыs kвds admins serverо un domвju, ka tu tur neko nemainоsi, jo kв jau teicu tu spзlз tad, kad spзlз lielвkв daпa adminu.

btw un runa neiet par to, ko tu darоsi, bet par to, ko tu jau esi izdarоjis un 136h - kamфn priekр puba... Neuzskatu, ka adminu baigi trыktu it seviрнi pubв. Nav nekвdas nepatikas pret tevi tuky, bet es domвju, ka ir jвparвda sava attieksme, kas bыtu mзrama stundвs.

Рoreiz ANTI.

Link to comment
Share on other sites

spalva, nepatīk man parāk uzturēties forumā, ja man tur nav ko meklēt.

Tiesības bez ban opcijas vispār ir mazvērtīgas... Tā ir vienīgā opcija reāli kura man tiešām būtu vajadzīga. Jo lai nu ko, bet negodīgu spēlētājus pamanu momentāli. Jā saprotu, ka man šobrīd ir tikai 136h nospēlētas, bet agrāk ar nick: zutis man bija ja nemaldos ap 500h... Un toreiz prasīju tiesības, bet vienīgais iemesls, kāpēc nedabūju bija pārāk daudzie admini.

Nu bet, protams, Jums lemt.

Link to comment
Share on other sites

Ja būtu runa par csdm vai war3, tad okey, bet tak nejau pub, tikko ka jau R teica halflife dabuja tiesibas, tas jau sāk izskatīties pēc principa - ja viņš dabūja, kapēc es nevarētu dabūt?

Kā ari, ja reiz esi tik acīgs, kapēc neesmu manījis tevi reportējam čīterus? <_<

Ja nebūtu halflife dabūjis, tad droši, ka varetu dot, bet ganjau iztiksi!

P.S. Ka arī cik esmu novērojis, ka esi no tiem nesavaldīgajiem tipiem, kuriem patīk pēc nāves kko ierakstīt par pretinieku, cik šis esot veiksmīgs u.t.t.!

Link to comment
Share on other sites

nepietiek tikai ar labu adminēšanu serverī... ir nepieciešams arī būt aktīvam komūnas biedram (forumā), jo citādi, ja par tevi tiek uzrakstīta sūdzība un tu forumā neapgrozies, tad var sanākt stipri veikli zaudēt tiesības un iegūt negatīvu reputāciju

Link to comment
Share on other sites

Pēdējā laikā biežāk uzturos serverī un galīgi nevarētu teikt, ka adminu būtu daudz.

Domāju, ka pubs tikai iegūtu no admina, kurš šo spēli pazīst vairāk kā tikai puba mērogos. (Līdz ar to veiksmīgi tiks galā ar čīteriem)

Un domāju, ka pietiek tikai ar bana flagu.. Bez votēm var iztikt, kiks tāpat ir 5min bans(tad uz 5min arī nobano) un, ja kādu vajag nogagot - aizrādi, ja nesaprot, tad uzraksti to rīzonā pie 10min bana.

Karoče par!

Link to comment
Share on other sites

Varbūt varētu kāds augstāk stāvoš admins pateikt kādu vārdu, lai man taptu kaut kāda skaidrības kas te galu galā būs.

Par tiesībām: bans un kick ir tās komandas, kuras ir tiešām vēlamas. Un vote principā es prasu tikai tamdēļ, ka spēlējot vakaros ir gadījumi, kad nav adminu un sākās karte,piemēram, de_prodigy. Pret šo karti man nekas nav, man patīk principā visas kartes. Bet lielai daļai vienkārši šīs kartes nepatīk un serverī pažud tauta, tikai šādos gadījumos izmantotu vote, lai parādās ļaudis ;)

Link to comment
Share on other sites

šodien pārliecinājos kārtējo reizi,ka ADMINS no viņa nekāds nesanāktu!Tapēc jau vien ka viņš po žizņji paliek pēdējais!Vnm kaut kur iekrisī,protams cenšas jau misiju pildīt,bet vienalga sanāk aizrādīt! ļoti lecīgs vēl pie tam! Tāpat visi vairumā ir pret izņemot bijachu,dontu un vēl 1nu ,neatceros kuru! Da džeks ne forumu neapmeklē,da vispār tagad tikai uzradies šeit! Domāju ka tēmu varētu slēgt!

P.s. Šobrīd izskatās,ka tas ir kāds no bijach čomiem,kādēļ tieši no bijach puses tiek viņš atbalstīts!

P.p.s. tā kā neviens viņu nerekomdēja papildus iemesls slēgt šo tēmu!

p.p.p.s Līdz šodienai man vinš dzīvi netraucēja,bet šodien reali nervus bojāja,tapēc no manis tāda nostāja!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Savas personiskās nepatikas tu varēji paturēt pie sevīm. man žēl ka tu esi aprobežojies vienīgi pub līmenī un neko vairāk, ka tev normāla spēlēšana (spēlejot domāt nedaudz līdzi), nevis tukša skraidīšana, asociējās ar krisīšanu, un ka tu teici "sēdēšanu uz jumtiem". Misijas es pildu vienmēr, bet ne tad, kad situācija ir bezcerīga, kā bija šodien. Par ko saņēmu vienkārši nevajadzīgu pārmetumus.

Ja vienmēr ir jāpilda misija un tas ir kā likums, tad uzlieciet vienkārši auto-slay un lieta darīta, nevis tā ka katram adminam ir savs viedoklis.

P.S GooD MeN es iepriekš domāju, ka tu esi sakarīgs čalis, bet nu sāk liktiem nedaudz savādāk.

Link to comment
Share on other sites

For the record, viņš nav mans čoms. Esmu pāris reizes spēlējus pcw pret un, iespējams, ar viņu kopā.

To, ko es gribēju pateikt, es skaidri un gaiši uzrakstīju.

Un btw, es arī nesodu čaļus, kas paliek 1vs5 un noseivo gun'u.

Es domāju, ka te pēc postiem un argumentiem tajos, jau var saprast, kurš rubī un, kurš nerubī fišku..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...