Jump to content
GIGN Forum

Acc @ Tf2


Pinky
 Share

Recommended Posts

no vienas puses, votemap varētu dot, jo bļaāaaģ spēlēt dustbowl un badwater 3 stundas nerullē, bet šo problēmu vajadzētu risināt samazinot kartes rotācijas laiku nevis dodot votemap tiesības. Kuros brīžos tu esi izjutis vajadzību pēc votemap komandas?

un kāda jēga no kicka? ko tu kikosi?

gags vēl varētu noderēt, baisi daudz tie dirsēji pa mikrofonu ir.

Link to comment
Share on other sites

nu, dustbowls un badwaters dazhos gadijumos ir labs veids, ka piepildit serveri. vakarpusee nevar notureet +/- pilnu serveri ar nepopulaaraam karteem.

bija situaacija, kad kkadi 2 engiji ceela teleportus, kur cilveeki spruuda iekshaa. speciaali.

p.s. aizmirsu pashu svariigaako - scramble. shodien bija speele uz vieniem vaartiem - 15:0. protams, puse izgaja aaraa no servera. taa ir diezgan biezhi.

Link to comment
Share on other sites

Labi nokonfigurēts skramblis un sakārtots mapcikls varētu daudzas problēmas atrisināt, arī tauta tādā gadījumā atgrieztos. Žēl dažreiz vakaros tik labs garīgais, bet serverī skraida tikai kādi 8-10 cilvēki... Ne ar kādu pačatot, ne pašaut.

Link to comment
Share on other sites

Vienīgās komandas ko es izmantoju, ir sm_mute un sm_gag. Kādas divas reizes manā tf2 adminēšanas laikā ir sanācis banot čīterus.

No otras puses skatoties pinky ir ļoti sakarīgs čalis un tas, ka viņam šīs pravas stāvēs noteikti nekaitēs servera darbībai, tikai palīdzēs aizvērt kāda umņika muti. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

cik esmu skatijies, tad leikas, ka vienkārši kādus 4 no katras komandas samaina un tā visa padarīšana vairāk paļaujas uz to, ka tie cilvēki tagat ir ar citām klasēm. reāli komandas balansu izčakarē, kas izjauc visu pārsvaru.

Link to comment
Share on other sites

pinky nepievil mani :) uzliku sm_mute, sm_gag, sm_silence un sm_kick. bez votes uz sm_map iztiksi :) tās komandas nāk kopā

p.s. tiesības uzliku uz niku Pinky, ja nu tev ir reģistrēts steamid(tad padod ziņu.. pārlikšu uz steamid)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...