apuu Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Sveiki! Man ir tāda problēma ar datoru, ka gandrīz viss ko es lejuplādēju ir corrupted - bojāts fails vai kkas uz to pusi! Piemēram, kāds zip fails nu tā pati filma kura jāextracto lielāko tiess izrādās "The file is corrupt" vai kāda spēle kuru nokačāju instalācijas vidū itkā pabeidzas, bet īstenība neko īsti neienstelē, jo instalācija ir bojāta un tā ir ar gandrīz visu ko es nokačāju! Kāds zin atrisinājumu šai problēmai? Esmu meklējis atbildes google, bet nekā īsti nevaru atrast! Lūdzu palīdzat! Edited August 22, 2010 by jonathan paarvietots uz pareizo sadaljlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Vīruss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apuu Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 nē skanējot neko neatrod un šī problēma man jau ir diezgan ilgi takā pēc manām domām vīruss atkrīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Pārinstalē OS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now