Jump to content
GIGN Forum

Ps3


spyseed
 Share

Recommended Posts

Savu X360 pirku Latvijā un reģistrējos kā UK pilsonis, jo XBL ( xbox live ) Latvijā nemaz nav pieejams, izvēloties valsti, ņem vērā, ka interfeiss un marketplace būs izvēlētās valsts valodā. Lielākā daļa letiņu izvēlas Lielbritāniju vai ASV. Pērkot XBL Gold membershipu, reģions neko nemaina, bet pērkot MS punktus, jāpērk katram reģionam paredzētie.

Sīkāku info un zinošākus cilvēkus atradīsi konsoles.lv forumā.

edits:

ps, ņem X360. :)

Edited by Heinz
Link to comment
Share on other sites

Jaunu.

Ja spēles pērk Elkorā, tad protams, ka tīkamāka šķiet doma par apsēju uz acs un pirāta piedzīvojumiem. Tam ir vietas kā game.co.uk un nekādas problēmas nesagādā arī lietotu spēļu pirkšana no vietējiem geimeriem.

Par spēļu klāstu abām konsolēm gan neiešu diskutēt, gaumes lieta.

Link to comment
Share on other sites

Neapsver to, ka tas atmaksājas, ja vari pirātiskās spēles uzspēlēt? Un neba vienmēr netā spēlēsi.

Nezinu gan vai pirātiskās var netā spēlēt, bet naudas ietaupījums, kas iegūts nepērkot spēles atsvērs maksas XBOX Live legālajām spēlēm man tā liekas.

Link to comment
Share on other sites

Nu, es tāpat ieteiktu XBOX, kaste pati par sevi ir klusāka. PS3 ir reāli parasts PC. Viņam izmērs ir tāds pats un skaņa arī. Bet nu neuzskatu, ka tas ir prāta darbs nečipot XBOX. Viņi tak pelna uz XBOX Live, ne jau uz spēlēm. Ja necentīsies spēlēt nelegālās spēles netā, tad problēmu nebūs + torrentleech dažām spēlēm pat saka, ka var netā spēlēt un nekādu problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Stulbs posts ir stulbs.

PS3 ir bitīte salīdzinot ar Xbox.

Esi dzirdējis par PS3 Slim?

MS pelna tikai uz XBL? :lol:

Spēlēt netā viņas visas var, tikai jautājums ir cik ātri tevi paņems priekšā.

PS3 ir Bluray.

Sakiet, ko gribat, bet, pat cilvēku gaumes ņemot vērā, PS3, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, nākamo pusotru gadu spēļu line-up ir iespaidīgāks.

Ej palasi jebkuru blogu (joystiq, kotaku, giant bomb), noskaties nesen bijušo E3, pats redzēsi.

Link to comment
Share on other sites

Un tu gribi teikt, ka spēles, kas nāks uz PS3 nenāks priekš XBOX? Tu tiešām domā, ka spēļu kompānijas gatavas pakāst tik lielu auditoriju?

Kāds te runāja par PS3 SLIM? Man pašam ir PS3 120GB mājās, viņš rūc kā parasts PC + vēl spēlēm, kam ir cinematics vidjiks, viņš kaut kāda huja pēc bremzē uz tiem video! WTF? Es pērku konsoli, lai man nekas nebremzētu! Ir orģinālās spēles priekš tā PS3. Bet nu jebkurā brīdī mainītu pret XBOX. Draugam ir, tas ir sajūsmā. Es to pašu nevaru pateikt par PS3... Jā bezmaksas online - bet nu jebal - 1 spēle 50Ls... SS.lv normālās tāpat neviens nepārdod pa lētām naudām un viens atveda disku, PS3 kastītē, kur iekšā PS2 disks pilnībā saskrāpēts, reāli cerēja, ka tālāk par menu nemēģināšu iet... Bet nu rezultāts vismaz OK, dabūju bez maksas PS2 tekken disku, kuru noslaukot ar lupatiņu izdevās tomēr palaist. :D Čaļi sapisušies meistarībā aizbrauca srazu prom pat disku neprasot :D

Link to comment
Share on other sites

Es nevis gribu teikt, bet es tā saku, jo tā ir.

Ja tu kaut mazliet orientētos tajā visā, zinātu, ka ir studijas, kuras strādā ekskluzīvi priekš vienas vai otras platformas. Bonusā tam, šogad E3, tika paziņots, ka vairākām spēlēm būs dažādi ekstra pielikumi tikai priekš PS3.

Man mājās ir PS3. Infact, viņš strādā tieši šobrīd, kamēr rakstu šo. Kopš vieniem dienā viņš stāv ieslēgts, ne brīdi nav idlojis, vai nu tika skatīta filma, vai spēlēta spēle vai spēle bijusi uz pauzes. Nezinu, kas ir ar tavu PS3, bet es savējo knapi dzirdu. Dažu brīdi mans laptops ir skaļāks par PS3.

Kas tev tur cinematics bremzē? Man nekas nebremzē. Moš uz garantiju aiznes, le loel?

1 spēle 50 lati? SS.lv?

LOL. Varēji jau tik publiski sevi par idiotu netaisīt.

Tas tikai pierāda cik maz šajā jomā rubī. :)

Spēles pērk - game.co.uk vai sendit.com - abi ir lokalizējušies Lielbritānijā. Spēles no turienes var pasūtīt gan jaunas, to iznākšanas dienā par 32 latiem (ar piegādi) vai lietotas, jeb atsūtītas atpakaļ par daudz zemākām cenām 10-20 lati.

Otra vieta, kur spēles var iegādāties - konsoles.lv/forums - tur letiņi savā starpā gan pārdod, gan pērk, gan iemaina spēles. Cenas tur svārstās no 30 latiem par pilnīgi jaunām spēlēm, līdz 5-10 latiem par vecākām.

ss.lv, bļetj, sasmīdināji.

Visā visumā, jancho, tu nerubī fišku. :)

Link to comment
Share on other sites

LOEL, reāls krutums 50latu vietā caur kaut kādu jebļu pasūtīt spēles. :D

OK, neesmu nekāds uber specs. Bet tāpat uzskatu, ka spēles nokačāt ir lētāk un vienkāršāk nekā pirkt kaut vai pa taviem 32latiem.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

:D

OK, neesmu nekāds uber specs. Bet tāpat uzskatu, ka spēles nokačāt ir lētāk un vienkāršāk nekā pirkt kaut vai pa taviem 32latiem.

Te nevienam nevajag viedokļus par pirātošanu vai nepirātošanu. Čalis skaidri pateica, ka čipot negrib, nomierinies.

Un tie veikali ir tādi paši kā latvijas interneta veikali, nekādu pisaku.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...