ap1n1s Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Varētu, lūdzu, kāds zinoš cilvēks salikt datoru iekš dateks.lv cenā līdz 350ls. (dvd rūms un keiss arī vajadzīgs, hdd būtu vēlams 1tb) Dators tiks lietots priekš spēlēm, neta, muzona utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ej un izvēlies zinošs cilvēks tev būs kāds pazīstams kurš no datoriem daudzko saprot un ir testējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 zinošs cilvēks tev būs kāds pazīstams kurš no datoriem daudzko saprot un ir testējis Es biju domājis, lai kāds zinoš cilvēks saliek kko no komponentēm, jo no gataviem tur izvēle ir diezko maza. Jebkurā gadījumā esmu noskatījis šo: te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 tas vairak nav tas dateks, kas bija, ieteiktu skatities citu kantori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 Un kādi ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 m79.lv it ka esot ok, ar garantijam viss ari 4otka, pats personigi neko neesmu gan tur pircis. http://asbis.lv/ pats ieperkos te, viss ir ok, kas nav ok, ka tik plashi paizstams kaa m79 vins nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 m79 neilgi pēc dateksa izdarīja to pašu - "nobankrotēja". Tā ka te nevienam vairs nevar ticēt. Es iepērkos m79.lv, 1a.lv un dateks.lv. Uzmests vēl neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 m79, pašam ir monstrs no viņu veikala pa 200ls atceros, ka dabūju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 1 komplekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now