CreativeNemesis Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Sveiki visiem! Problēma sekojoša - gribu WIN7 , bet vajag 6.3 GB lai ieinstalētu viņu ( man 40 gb cietais - 2 particijas sadalits ) , itkā viss ok , meklēju failus , dzēšu , pārlieku uz D disku ( instalēšu C diskā ) viss kur varēju atrast - izdzēsts , tas ir - ja Total memory C diska ir 14 ar kko GB , tad zināms ka WINDOWS un Program files mapē stāv kopā ~5 GB .... skatījos Documents and settings ( kuru arī tīriju ) un rāda ka Folder larger than 943 MB , nu ok .. eju skatos .. nekur nevar atrast nevienu vietu , kur tie 900+ MB stāv JAUTĀJUMS Sekojoššsss - Kā atrast tos 900+MB failus , jo visu esu documents and settings pārmeklējis , un nekā nav + esmu ņēmis disk Cleanup - tas ap 800MB iztīrijis un tgd ir arī defragmetnerS ieslēgts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Show hidden files or folders? Format? Ja pec win7 instalacijas neredzi D particiju tad samekle google ka ieslegt lai var redzet ja godigi es neko no tava uzrakstita nesaprotu ko tu gribi panakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 izdevās ar to show hidden files ! Paldies Mežonīgs Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now