ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 kāds ir licis uz NIC.lv paneļa NS? es izvēlos pievienot, Tips: NS IP: ns1.kkas.lv Hostname: www.manalapa.lv vai ns1.manalapa.lv (mēģināju abus) iekš Alias vai MX Preference neko ierakstīt nevar Tad viņš izmet javaskript alertu: Lūdzu, norādiet pareizu IP adresi (ns1.kkas.lv) kā tad var pievienot? (negribas kautkā sūtīt meilu katreiz un gaidīt dienām) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Jāraksta jautājums no tava konta. Pats nevar pievienot, bet viņi pievieno. Esmu licis ns1.csh.lv un ns2.csh.lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 tad kam tas panelis domāts,muļķiem? un opcija [NS]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Nu netici man, nu nestrādā tas NS, ja netici, tad varēji te nemaz neprasīt. Tāpat viņi tev uzliks dienas laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 aplauziens tev mīlulīt. vakar izdomājām kā var uzlikt un nostrādāja, (nevajag ievadīt IP adresi bet tur kur lapas nosaukums vajag ievadīt NS servera adrese: ns1.kkas.lv un šodien NIC.lv arī atsūtija atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Oh jesus, šā vai tā viņi tev uzliktu, atradis par ko strīdēties, būtu vakar rakstījis vakar būtu gatavs, Šodien aplauziens. Pats sev laiki nositi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 viņi man neuzlika, pats uzliku, vakar pēc tam kad iesāku topiku var lokot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts