Shekenz Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Sveiki, man te ir 1 problēma šodien kautkur puzdienlaikā noskanēju kompi un reku ko dabuju... (Tas bija mans pirmais skans, Jo vakar tik dabuju AVG) Palīdziet ja zinat kas tas vispār ir? Būšu ļoti pateicīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Vīruss? Uzliec: avast! un kad skenē tad kad kautko parāda par vīrusu spied: Move to chest un ja kautko nemāki tad: www.translate.google.com Edited August 15, 2010 by ELHACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekenz Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 (edited) ELHACE said: Uzliec: avast! un kad skenē tad kad kautko parāda par vīrusu spied: Move to chest un ja kautko nemāki tad: www.translate.google.com Pēc noskanēšanas man nekas tāmlīdzīgs nekur nau rakstīts piem kā "Move to chest" Edited August 15, 2010 by Shekenz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Shekenz said: neviens neizmanto 2 antivīrusus jo tad daudzko izlaiž cauri varbūt tas nebija vīruss a varbūt nepareizi skanēji varbūt nepareizas opcijas saliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Shekenz said: Ļoti labi, ka tikai vakar. Tiec no tā sūda maksimāli ātri vaļā un uzliec Aviru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now