BadAss Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Sveiki gign lietotāji! Griežos pie jums ar jautājumu!... Es Izmantoju IPB forumu, bet ir viena problēma, nezinu kā cīnīties ar mainīgo IP adrešu autoriem.. PIeņemsim es vienam uzlieku banu, bet nākamajā dienā viņš jav ar citu IP ir atkal klāt un ar citu profilu! Man tie mazie draudētāji ir apriebušies, nē nu var jav neņemt galv'\a, bet vislabākais ir viņus "NA*RANIZĒT" Tad nu jautājums kā ? Paldies jav iepriekš!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Reāli arī neko nevar darīt. Vienkārši bano līdz nobanosi pietiekošā daudzumā un viņi beigs krist uz nerviem. Uztaisi pie reģistrācijas obligātu meilu ar autorizāciju...liks pamocīties bišku vairāk. Edited August 14, 2010 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadAss Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Obligāts meils ar atorizāciju ir tas, ka izsūta apstiprinājuma vēstuli uz e-pastu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Tieši tā. Viņiem būs slinkums katru reizi taisīt jaunu e-pastu un tad regoties. Ar laiku tas viņiem apniks un par viņiem varēsi aizmirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Man pagaidām diezgan labi strādā cepuma risinājums. Uzliekam banu uz IP, ja klienta IP sakrīt ar kādu no banotajām IP, tad klientam iemetam cepumu. Ja klientam ir cepums, taču IP nav banota, tad nobanojam arī šobrīd lietoto IP. Protams, šis risinājums arī nav ideāls, taču lietotājam būs sākumā jāsaprot, ka dēļ cepuma viņš tiek banots un jātīra šie cepumi nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now