BOT^a Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Man ir slikts paradums ausis atstaat uz kreesla rokas balsta. taa nu man siichi izdomaaj aka vareetu paspeeleties un pagriezt uz rinjkji kreeslu, saprotams austinju vads aptinaas rinjkjii. Ausiim tur kur ir skaljuma reguleetaajs un mikrafona reguleetaajs plasmasinji nokrita nost + no mikrosheemas noraavaas divi vadinji (tagad kameer pa galdu meetajas ausis nopliisa veelviens )! Respektiivi vajag paliidziigu roku kas vareetu pielodeet, visideaalaak ja atrodies Zieniekkalnaa. Ja zini kaadu kas to var izdariit droshi dod kontaktus Izskataas tas vis saptuveni shaadi. mikrosheema pati ir ~2,5 CM gara. Vienu vadu vajag pielodeet tur kkur labajaa pusee zem skaljuma reguleetaaja R burts, un paareejos divus nedaudz pa labi no taa R burta tur kur G burts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Lodāmura mājās nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 ja buutu es taisiitu topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 katram normālam vecim ir lodāmurs mājās un ja nav, tad ir pēdējais laiks tādu pasūtīt p.s. butāna lodāmuri reāli kicks ass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 (edited) jopprojaam aktuaali, esmu gatvas 5chuku sablekjot, ja kas atrodos ziepiiti un tas buutu labaakasi variants ja arii tu atrastos shajaa daugavas pusee, bet ja nu kas varu piebraukt arii riigas robezhaas Edited October 12, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Jebkurā krāmu bodē var pa 5 lati nopirkt lodāmuru + alvu + kanifoliju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now