ngEAr Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) Kr4e pekshni pazuda skanja kreisaja ausi , nezinu ka var to ausi atskruvet vai atvert lai parbauditu kas tur ar vadiem. Skanjas karte var glukot ? Pedeja laika skatoties filmas dazheiz bija sapista skanja uz 1sec. Driverus kartei parinstaleju. Edited August 8, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 sen jau tev ausis? Moš pie štepseļa pēc lielas ļurkāšanas kreisas vads pārdilis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 (edited) Da ne it ka , mikrafons joprojam strada... Atradu ka nonemt un atslegt labo aus , galvenais vakara viss stradaja. Izsledzu datoru un aizgaju gulet , piecelos un nestrada. Ta , es tos dabuju ka algu pirms 2 gadiem laikam. ROFL , es nezinu kas ir noticis bet atkal viss strada. Vienigais ko izdariju iesledzu full skanja ta lai skanja chikst. Tur paris dzheki kliedza man pa visu istabu (ventrilo) WTF?! Edited August 8, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now