Justex Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Nevarētu pateikt kāds kā Dr serverī var pataisiit tos stref daudz vienkārshaaku lai arii, kad esi pietupies un varētu lēcienā pagriezties un atlidot atpakalj??? Un kā var uzlikt serverī tā, lai, kas palyers ieiet un vinju uzreiz iemet pie CT, lai nebūtu kā pubā viens var ieiet tur otrs tu ?? Ceru ka sapratāt Edited August 3, 2010 by Justex Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) 1. - Raksti saprotami ( liec pareizi komatus ) 2. - lēcienā pagriezties un tikt atpakal ir jāmāk , mācies , un ar laiku sanāks! EDIT + Izskati skaidrāk domu Edited August 3, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justex Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 2. - lēcienā pagriezties un tikt atpakal ir jāmāk , mācies , un ar laiku sanāks! EDIT + Izskati skaidrāk domu Visp es grizos pēts aplīdziibas, jo es nesaprotu kā apreizi paskaidrot to ko es gribu es vnk domāju ka te ir cilvēki, kas sparastu ko es gribu nevi pēts tā ka lai mani apdristu un man tava pareizrakstība naw vajadzīga un uzstādijumus es velos neprieksh sevis tad jau es labāk ietu uz kādu citu serveri spēlēt. Un taws spam te bija lieks uzredzi Vsimaz tā arī varēji pateikt, ka nezini un viss Ceru ka mani neuzskatīs par rupju vnk izteucu savas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Tu ātri raksti vai kā ?? vārdos kļūdas nenormāli daudz... Lai nu kā , bet 2. punkts tika atbildēts tā , kā es sapratu tavu "ļoti skaidro" jautājumu... tā ka tu nedirs pa daudz + kā var saprast kas domāts kad tu rakstiji , citēju : "lai nebūtu kā pubā viens var ieiet tur otrs tu ??" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justex Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Lai nu kā , bet 2. punkts tika atbildēts tā , kā es sapratu tavu "ļoti skaidro" jautājumu... tā ka tu nedirs pa daudz + kā var saprast kas domāts kad tu rakstiji , citēju : "lai nebūtu kā pubā viens var ieiet tur otrs tu ??" Pats nekad nepārlasu savu rakstīto atvainojos :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now