jonathan Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ebay pasuutiiju iphone stiklinju ar visiem prichendaaljiem. Nomainiiju. Sleedzu iekshaa, izskataas kaa jauns un viss principaa straadaa. Liidz briidim kad zvaniiju taxim. Nav sounds, ja ar kadu grib runaat, telefonu turot pie auss. Uz spiikeri viss iet kaa vajag. Tos triis kenekshen vadinjus ieksh iphone njeemu aaraa un liku iekshaa reizes 5, jo domaaju, ka probleema tur vareetu buut, bet bez izmainjaam. Varbuut kaadam ir gadiijies liidziiga situaacija vai ir kaada doma ar kuru vareetu padaliities. Kaut kaa negribas visu laiku caur spiikeri runaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 es nezinu kā iphonim ir, bet es nokijai mainīju spīkeri un rezultātā sanāca, ka viens kontakts nepieskārās pie pamatplates un bija nosounds... kad ar roku uzspieda uz korpusu stipri, tad parādījās skaņa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Hmmm, huj sapratiisi, kaa tas iphone straadaa. Ja uz spiikeri viss iet, bet pie auss liekot ir klusums. japaskataas, kur vareetu buut kaut kas, kam nav savienojuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 tur kur mikjis ir, tev stipri ir jaapispiez... same shit with my handset... domaaju veco... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Mikrafons man iet, man neiet tas suuds ko pie auss liek. Runaat es varu miiksti, vieniigais, ka es dzirdu tikai caur skaljruni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now