gign member Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Tākā sadaļā "Problēmas & risinājumi" ir netik laba aktivitāte, bet varbūt es kļūdos un vienkārši man negrib palīdzēt, tad es uzrakstīšu šeit, lūdzu nepārmetiet topiku uz "roblēmas & risinājumi" , jo atbildi atkal gaidīšu 3 dienas Problēma ir sekojoša, tika nopirkta jauna kaste, viss bīja forši, ieienstalēju windows xp, pēc tam pārmetu no flaškas uz jauno pc win7, bet kad grasījos ieiet internetā viņš nebīja Saliku visas ip pareizi iekš Internet Protocol (TCP/IP), parādījas 100mpbs, itkā internets ir, bet, kad gāju pašā internetā nekas nenotika. Zinu to ,ka neloģiski paskaidroju, bet varbūt kāds sapratīs, kas pa vainu varbūt sapratīs mani un palīdzēs man Tagad sēžu uz vecā pc. ja kādam tur intresēs vai man ir dinamiska vai nemainīga ip, tad atbildu uzreiz , nemainīgā. Edited July 29, 2010 by gign member Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joddie Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Lan driveri pareizo uzinstileeji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Vaitad vajag kaut kādu lan driveri instalēt? Es pat nezinot, domāju, ka nevajag. Edited July 29, 2010 by gign member Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Vajag vajag, lai atpazītu tavu lan kartiņu dators. Kur pirki datoru, zini kas lācītim vēderā? Varu varbūt palīdzēt piemeklēt driveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Driver Genius Driver Detective Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Kā jūs to nesaprotat, ka tagad es sēžu uz vecā pc un nezinu , ko darīt tenchy, jā, ja vari palīdzi, rekur parametri pc, varbūt zināsi, kuru tieši lan driveri jākačā MB Asrock nForce 630, PCIE, LAN, 5.1 HD sound, GeForce 7025 on HLTV DDR3 2048MB DDR3-133MHz Hyper Kingston HDD 500gb/16mb SATAII NCQ Hitachi VGA ATI HD5670 1GB GDDR5 Gigabyte HDMB DVD+/-RW DL SMS SATA PSU 450W ANS Athlon II x3 core 9000MHz AM3 440 nGear, nedomāju, ka tie sūda softwari palīdzēs, tikai kaitēs manam PC! Edited July 29, 2010 by gign member Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Tie softi bija izdomati prieksh tadiem chaliem ka tu. "nForce" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 (edited) "nForce" nGear, es tad sapratu, ka man jākačā viens no tiem driver meklētājiem, un visu ieinstalēt , kas nav ieinstalēts? btw iesaki kuru no viņiem labāk kačāt, lai es zinu Tātad ir problēma, ieinstalēju Driver Genius, sāku meklēt gādus draiverus, vajag, bet tak , lai nokačātu vajadzīgos failus/draiverus vajag internet... ko darīt? Edited July 30, 2010 by gign member Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 uz otra datora atrodi pēc nosaukuma vajadzīgo, iemet diskā un aidā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 parādījas 100mpbs, itkā internets ir, bet, kad gāju pašā internetā nekas nenotika. dumes, tīkla karti jau kompis sen ir atradis.. iespējams tev provaideris piesien tikla kartes mac addresi. kas tev pa provaideri? aii, tas tak hwans Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 nu Teddy, kāda atšķirības kas es esmu, ibio.. Man ļoti vajag palīdzību, es saliku tak visas ip , kā vajag. Bet tas sasodītais internets nav, man jau apnika pārslēgties no viena pc uz otra, esmu. Uzrādas 100mpbs, bet nu viņš nekonektē nekur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 mac addrese ir tavas tīkla kartes telefona nummurs, nu jibāl, piezvani provaiderim un pasaki - NAV neta, nomainiju tikla karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now