Jump to content
GIGN Forum

Dators Lāgo!


Dimors
 Share

Recommended Posts

Man ir liela problēma. Mans dators lāgo,kad instalē spēles,spēlē spēles,tml..

~> Kad instalēju spēles,man CP 100%.

~> Kad spēlēju spēles,kā "CS" "L4D2" tad lāgo. (bet spēlēju spēles,sarunājoties pa SKYPE)

~> Kad parasti sarunajos pa skype,tad CP ~20-50% :[

Kur ir problēma? Vai ir iespēja kkā to izlabot,?(neskaitot detaļu pirkšanu) :[ saprotu ka dators nav jaudīgs,bet vajadzētu strādāt kā vajag.

Datora parametri :

Microsoft XP,Service pack 2.

Pentium IV,

CPU 2.50ghz, 2.49ggc,

RAM 1.25 GB,

VIDEO CARD - CLUB HD 3600,ATI RADEON HD 3600 series...

Link to comment
Share on other sites

Sorry par dubultpostu.

Uzzinstaleeju Sp3. Bet tagad probleema taada..ka visi faili sametaatii.. Kaa sataisiit lai viss buutu pa savaam vietam? :/

Visas programmas ir,bet vinas neiesleedzas..Luudzu help

Edited by Dimors
Link to comment
Share on other sites

Matesplate slikta.Zinu ka vajag jaunu pirkt..Iespeejams labak jau jauno PC pirkt.. :/ bet tagad ir cita problema. Uzzinstaleju SP3...Visi manii bijushie faili ir sametaati C diska un citur..Visas programmas ir atslegtas.. Ko dariit lai viss butu ka ieprieksh? :/

Piemeram.. :

gribu ieslegt programmu..a man raada "This application failed to initialize properly (0xc0000135) Click on OK to terminate the apllication"

Edited by Dimors
Link to comment
Share on other sites

Nu re, ja jau matesplate ir slikta, tad jau nav brinums, kapec tads PC usage...iesaku iegadaties jaunu matesplati vai ari jaunu PC...ja ir interese, tad saki, varu pateikt tev viss izdevigako variantu, taja pasa laika, par viss labako cenu. Ir interese - suti PM...varesi man pateikt, cik esi gatavs teret, tad ari atradisu labako PC, par tadu cenu, kuru esi gatavs teret uz vinu. PC usage nevajadzetu but tik lielam, pat ja SP2, vainiga ir matesplate...par tiem failiem, eh, pamegini caur safe mod ieslegt, protams, ja tev vini ir svarigi, ja nav, nu tad re-install windowu, tas likvides visus sos errorus un t.t...vai ari pamegini uztaisit diska defragment..My computer/labo klikski uz cieta diska/properties/tools/defragment sadala/defragment disk now. (K-ka ta vajadzetu but).

Edited by Patriot
Link to comment
Share on other sites

:P man saakuma vajag izlabot sho kljudu. :/ man ljoti svariigi tie faili :/ ieeshu SAFE mode.. pameiginashu :/

Vel, kas, ja caur safe mode nesanak, uztaisi system restore, likvides SP3, bet vismaz dabusi savus failus...

Link to comment
Share on other sites

Sataisiju "defragment" kko taisija.. :/ visu pabeidzu.. Bet faili itka nav atgriezhusies..Dazhi faili ir atgrriezhusies..a citi nee :/

Tad skatijos kas man atgriezaas.. I man rada shaadi " \Documents and Settings\Elvis\Рабочий стол " a kad uzspiedu uz mapes "Elvis" tad raksta "C:\Documents and Settings/Elvis is not accesible,Acces is diened"

help :/

EDIT : Meiginaju System Restore.. neka nesanak..vinsh mani atgriezh uz tiiru profilu i viss :/ taatad nevareshu jau atgriezt savus failus nu nekadigi?

Man uz PC tikai 75gb. bet 53% aiznemti,un 21% briivs.. es neticu kaa ta var.. ? man jabut vairak briivam.. Jo nav nekadu programu uzzinstaleetu.. :/ vispar ir dazhas speles C diska..Bet pareeja nav :/ Kad taisiju "defragment" man saglabaja mapee "Elvis" kuru nevaru atvert. Man jaabut tachu vairak briiva atminjas.. Help :/ paliidziet man

Edited by Dimors
Link to comment
Share on other sites

PS: Use Vent OR TS3.. forget skype

:D scuuka fail :fsckinsad: ko darit tagad? :ermm: i kas notiks taads traks? :/ ja uzlikt russifikatoru uz ENG versijas buus norm ne? vai vienalga fail?

Edited by Dimors
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...