gign member Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) Mēģinu usb flaškā pārmest failus vajadzīgos, t.i windows 7, viss izdodās, bet, kad pabeidzu izrauju laukā usb izmetas šitas, nezinu ko darīt http://img.bagem.lv/viewer.php?id=441658213.jpg Edited July 26, 2010 by gign member Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 pamēģini neraut ārā to flašku, bet gan to secure remove. Vai arī vēl noformatē flašku un mēģini vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 Es jau 2x reizes formatēju flašku, bet nekas nesanāk Varbūt izdarīt tā, ka visu ielādē flaškā izslegt kompi un tad izraut flašku , varbūt tad viss būs ok? Vai tā ir slikta doma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Nē... Neatceros gan kā bija XP, bet man šķiet ka iekš My Computer uz flashkas uzspiežot labo taustiņu, varēja uzlikt Eject, lai viņš pats atslēdzas. Kad tas darīts, tikai tad rauj ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 Neatceros gan kā bija XP, bet man šķiet ka iekš My Computer uz flashkas uzspiežot labo taustiņu, varēja uzlikt Eject, lai viņš pats atslēdzas. Kad tas darīts, tikai tad rauj ārā Jā, paldies, viss aizgāja, bet tagad man ir jauna problēma ar Internetu. var taisīt topiku ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now