dyversant Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 čau mīlīši! esmu atgriezies no foršās pirmās darba nedēļas " Stroikā " es te tā kā taisījos tikai par psp topiku uzmeikot, bet nu laikam ir tā , ka visu nedēļu bez neta un daudz cilvēkiem, esmu noilgojies pēc runāšanas ā reku var iečekot darbavietu. ceļam aiz dobeles 8km, lielāko fermu baltijā. 2000 raibaļas tur iekšā saiet. OMFG stulbi, režīms jau iestrādājies , piecēlos ap 6. Kur lai atpūšas Dobelē pa vakariem? varbūt kāds ir no Dobeles un var pateikt a? Mani iepēra pirmā darba nedēļa, jo neesam pusiji. ( Renārs, Renārs, Jānis) aizbraucām uz turieni, drusku tā kā smirdēja pēc kūts, nu nekas pieradām. strādājam ar pieciem čangaļiem. Tas vien jau ir jautri. Bija apsolīta dzīvesvieta, bet ar to firma nofeiloja. bet mēs jau ar pankūkām dirsu neslaukam. MUms iedeva naudu, lai braukātu a mēs ko? paņēmām telti un palikām pa nakti " Pūteļos" - karjerās , 20 km no darba spota. tādējādi dienā ietaupot ap 5 ls degvielas naudas. Kruta nafig. ārā tak silts un gulēt svaigā gaisā ir forši + nauda jointam Bija kruti arī tas, ka bijām noslēgti no civilizācijas un tas galīgi nemaisīja. Pa dieu darbs, vakrā karjerās nopeldēties , paspēlēt volley, fūzi, nopeldēties ( tā teikt wannabe presīti uzkačāt) . Vakarā kā indiāņiem pie telts - joints a.k.a miera pīpe un tad guļt. nosauļojies esmu kā piparkūka. Bildē var iečekot bvakariņas pludmalē Par to PSP. baigais černis. ar bateriju nevar ieslēgt. zaļā gaisma parādās, bet iekšā neslēdzas. Ja ar štepseli, tad viss okei. ieslēdzas strādā . strādājošam ielieku bateriju un dudinu. bet tiklīdz izslēdzu tā kirdik. atkal vajag izraut bateriju, pielikt pie adaptera un ieslēgt. Domāju ka firmware novecojis, uzliku GEN D3, nepalīdz. baterijai ir PANDORAS hacks kautkāds. Gan jau jums te daudziem ir PSP un zinat kā atrisināt problēmu. Ā es gribu arī pārdot PSP. IR kāds kas pa 60 ls paņemtu? 2gb atmiņas karte, lādētājs , un tā baterija. ā par to PSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 http://i182.photobucket.com/albums/x149/mi...y07/cuthere.jpg itkā atradu risinājumu, bet man kautkā nesanāk ar defaultu mājas 60 w lodāmuru to ar izdarīt? gals > shitāda tipa ass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Eu, divīt, es līdz tevām pagaidu mājvietām varu aizbraukt pa 5min Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 nu pagaidu mājas tagad ir kautkādi aizstrautnieki aiz dobeles. Bet pūteļos būš bieži. iemeet man PM numuru. Gan jau varēsim saskrieties un pačillot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now