Jump to content
GIGN Forum

Help!


Kalis
 Share

Recommended Posts

Man tagad radusies viena tada problema, ka es vakar idloju tf2 itemus pectam izsledzu PC sodien meginu iejiet steama izlec logs.

This Steam account has been disabled.

Kapec ta es nesmu parkapis noteikumus.

P.S. piedodiet kad nav garumzimes datoram kas noticis.

Link to comment
Share on other sites

Tas pats uncroft man liekas ir alusjanis , jo pēkšņi viņš beidza tirgot spēles no sava acc un teica visiem lai raksta uz skype.

P.S. Daudziem no UnCrofta ir pazudušas spēles , gx daudzi sūdzējās.

Edited by SuperS
Link to comment
Share on other sites

Lih, es saprotu kad man tam Steam Support ir jasaka kadas speles pirku? Esmu nopicis tikai 1 Team Fortress 2 HL2 DM un LC dabuju pa velti.

Kads varetu pateikt kas te aptuveni rakstits (neparak labi saprotu anglu valodu)

Hello,

I am sorry, you must provide valid proof of purchase for the account "fierce51" in order for us to provide further assistance.

Please let us know if you have any further questions.

Link to comment
Share on other sites

Tās ir tās spēles ko tu pirki pa savu naudu no steam store? Īsumā tur rakstīts kad tev ir jāpierāda, ka tu tās spēles esi pircis par savu naudu, nosūtot pirkuma kvīti(nezinu kā nosaukt to) ;), un tad viņi varēs tev vairāk palīdzēt.

Edited by Lihs
Link to comment
Share on other sites

nu tu jau arī naivs, ka domā, ka tā no uncrofta iegādātā spēle ir legāla! biju arī pie diseibla ticis, supportam uzrakstīju datus, par tām spēlēm ko esmu iegādājies godīgā ceļā un tad man atbloķēja akkauntu, bet negodīgi iepirktās spēles atņēma! toreiz šķīros no 6šām spēlēm! takšto domāju, ka TF2 tev ar pazudīs!

Link to comment
Share on other sites

Guest pass ir tāda kā caurlaidīte uz 3 dienām. Vārdu sakot, kāds kuram ir spēle, atsūta tev guest pass`u, un tu vari spēlēt tf2 3dienas. Tie ir domāti priekš cilvēkiem kuri vēl skaidri nezin, vai tiešām vēlas pirkt tf2.

Stipri, stipri šaubos ka kādam te tā pat vien apkārt mētājās spēles gift formātos, un vēl stiprāk par to, ka tās tik par brīvu tev dāļātas! Get real son.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...