Jump to content
GIGN Forum

Gign Ballīte '2010


macho
 Share

Recommended Posts

Ar šo jums vēlos pastāstīt, ka ikgadējā GIGN Ballīte šogad norisināsies Mežoņos (pie dj erix) 20-22 augustā. Pagaidām man nav pārāk daudz ilustratīva materiāla, tāpēc es pielikšu vien Ērika doto bildīti (skat. beigās).

Principā svarīgākā lieta patlaban šķiet nokļūt līdz turienei, jo autobusa pietura no turienes ir 7km. Tātad, vajag saprast cikos un kas (un ar ko) brauks, lai tur uz vietas var visiem aizbraukt pakaļ. Pēc iepriekšējo gadu pieredzes es spriežu, ka nav jēga tagad kaut ko baigi štukot un plānot, laika vēl daudz. Aizbrauks visi mašīnšoferi uz vietas un tad ik pa laikam atvedīs autobusistus uz spotu. Principā, līdzīgi kā pie divīša. Tātad autobusa braucējiem vajadzētu nodrošināties ar vismaz viena mašīnista telefonu, lai nepaliek bez sakariem. Un pāris dienas pirms notikuma šeit paziņot, ka viņus vajadzēs tikos un tikos savākt.

Jebkādus jautājumus postēt šeit, domāju, ka drīkstat apstiprināt arī savu ierašanos, uztaisīsim simbolisku apmeklētāju sarakstu, lai var redzēt, kas būs. Simbolisku tāpēc, ka beigās tāpat puse nebūs un būs kādi, kas tur nav :)

Kas vēl? Kaut kas laicīgi jāizdomā ar musara vākšanu, tas principā ir jūsu interesēs, citādi erix jūs sasitīs, tas nebūs miermīlīgais, lādzīgais divītis, erix māk faking kapueru un pirms tu spēsi iebilst, tev sejā lidos iegriezts papēdis. Vobšem, man bija doma par lielo musarmaisu nopirkšanu, bet es vēl nezinu ko darīt ar stikla pudelēm. Gaidu ieteikumus.

Noteikti ņemiet līdzi peldbikses & dvieli, jo tur var džumīt. Ā, vēl jāizdomā, kur tur tuvumā var aiziet ekskursijā, ja būs tāda vēlme.

p.s.

atceros, ka vienu gadu samurajs bija izdomājis visādus apbalvojumus. Principā nebija slikti, kaut kādas atrakcijas vai kaut kādu citu šitu varētu pasākt, bet tad jums pašiem ir jānāk klajā ar priekšlikumiem ko varētu darīt, galu galā, šis pasākums vispār ir radies pēc jūsu (gign komjunitija) nevis mūsu (paši gign šita taisītāji) iniciatīvas.

Info par tuvākajiem veikaliem coming soon...

Anything else that is relevant, coming soon...

autobusu saraksts:

img_1279974951_0.png

edit:

Instrukcijas kā nokļūt tur, skatīt šīs lapas apakšā. Precīzi spots (īstā māja) atzīmēta šeit kartē.

random bilde:

post-2-1279701010_thumb.jpg

post-210-1282166416_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Piefiksēju šoferus, tikai, lai zinātu, ko var kontaktēt par aizvešanu no autobusa pieturas līdz tusam un atpakaļ. Teorētiski drīkstat bomžot PM, lai rezervētu vietu mašīnā, lai gan es šoferiem ieteiktu savu listu refrešot ~pāris dienas pirms pasākuma, ja nu kāds pa vidu pārdomā.

Braucēji: 31

  1. Es (kā nu bez manis)
  2. Cereza (^__^)
  3. Worm (kā nu bez worma)
  4. Spite (^__^)
  5. Odiņš (kā nu bez odiņa, MIERĪGI PRINCIPĀ, haha, es taču jokoju, bez odiņa nav reāli)
  6. MissEwy (^__^)
  7. dj erix (tas gan būtu dīvaini, ja viņš nebūtu lol)
  8. Deadalive (A komandas šoferis)

  9. Dominix (šoferis)
kešs (no A komandas)fudžitsū (no A komandas)n0r3ks (wannabe A komandietis)TomassChuckyNaked (viņam patīk, ja plāns izdodas)NookeTeddy (alien swarm survivors + šoferis)vincistersamuraybulletGludeklis

Atnāks un tavu vietu ieņems reģistrētaisSpalva(inais)BOT^aDred (Shoferis)KnopsiseLL AiveliinsAlisefr0zenhydroAmEnookeZorgmore to come...
Link to comment
Share on other sites

Ja nenotiek nekas neparedzēti unikāls, kas spētu mani atturēt, tad arī es būšu. 4 vietas mašīnā + ērta vieta bagāžniekā ( kam patīk luksus vieta ~3 stundu braucienam ) Nāks tuvāk laiciņš, tad arī ar nummuriem varam apmainīties, kam pa ceļam no Liepājas līdz erixa spotam sanāk. Mazliet vēlāk arī parēķināšu aptuveno kapeiku, ko vēlētos saņemt no līdzbraucēja.

Link to comment
Share on other sites

Bet koordinātes tai bildē ir :DD

Autobusu saraksts ar bij iemests.

http://www.gign.lv/forum/index.php?act=att...ost&id=9790

Vienkāršiem vārdiem sakot: Autobus uz drustiem atiet katru dienu 15,40 un atpakaļ brauc no 1.dienas līdz 6.dienai 5,05 un 7dienās 15,28

Šodien esmu darbā, bet rīt parīt esmu brīvs, tākā droši jautajiet par visu no visa, centīšos atbildēt.

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

+7 vietas mašīnā (3 laikam jau gan bija rezervētas)

5ls turp atpakaļ. izvadāšu no mājas durvīm līdz tusam un atpakaļ..

Līdz manas mājas durvīm gan patālu sanāk, bet ja nometīsi centrā pēc tam tad arī būs labi :) bet jā, es uz vienu vietu piesakos :)

Link to comment
Share on other sites

Hmmm GPS saki...

Braucot no rīgaspuses:

Principā jāmauc pa Pleskavas (Vidzemes) šoseju līdz Bērzkrogam bez bēdu.

Pēcāk ir ispējas:

Pirmā:

#1 - zīme Drusti 16, bet šis ceļš ir vienkārši drausmīgs, bet ja mīziens apmaldīties brauciet pa šo. Iebraucot drustos pirmais pagrieziens pa kreisi (aiz akmens ēkas)

#2Izbraucot no drustiem milzīgs kalns (braucam pāri) pēc ~2km vēlviens kalns, uzreiz aiz otrā kalna pagrieziens #6 pa labi (šis pagrieziens ir tipa starp diviem kalniem "BURTISKI".

#7 - galvenais ceļš tip aiziet pa labi - bet braucam droši taisni mezā iekšā

#8 - Pirmā māja Kreisajā pusē pēc ~ 1.5 km- esat klāt!

Otrā: Es ar pa šo braucu.

#3 - Zīme "Lizdole", pagrieziens pa labi. Maucam līdz beidzas ceļš un griežam pa labi #4

Braucam ~10 km un kad esat vietā starp diviem kalniem un ir ceļš pa kreisi #6 griežam iekšā

#7 - galvenais ceļš tip aiziet pa labi - bet braucam droši taisni mezā iekšā

#8 - Pirmā māja Kreisajā pusē pēc ~ 1.5 km- esat klāt!

Trešā: Tip ir vairāk asfalta.

#5 Labajā šosejas pusē ŅEVJEBENNNNNIJS gateris. Dūmi pa visu pagastu. Ja pabrauksiet garām, tad jums vaig Fokinas teleskopbrilles. Pirms gatera Zīme Launkalne hvz cik km. Griežam iekšā. maucam līdz #6, tad

#7 - galvenais ceļš tip aiziet pa labi - bet braucam droši taisni mezā iekšā

#8 - Pirmā māja Kreisajā pusē pēc ~ 1.5 km- esat klāt!

Ja nemaldos tā

http://www.gign.lv/forum/index.php?act=att...ost&id=8499

Šķiet, ka akmens māja GPSā bija :D

Bet ja nopietni, tad Drustu pag., Tulču Apiņi (laikam tā saucās.)

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

jĀ, mach, ir īstā vieta :)

PS. Drausmīgi vecs uzņēmums - tur ezers ir totāli nolaists.

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

japarunā ko plikais,BlacknighT un HUSEINS pa visu šito domā! Ja dabūšu izkaukt brīvdienu ļoti iespējams,ka tieku,bet vēl nez kā ar 6dienas brīvu dabūšanu! Sievu arī komandējumā aizsūtīt nebūs grūti! DominiX vopšem man būtu jazin ap cikiem tu plāno 5dien izbraukt,sāksim jau ar TO! Nu un ja līdz tam laikam nebūšu dzeršanu atmetis,tad jo lielākas iespējas ka būšu!

Link to comment
Share on other sites

Rupji rēķinot no mana gala līdz erixa mājām ir 370 km ( +/- 10~20 KM ). I togo ~800 km, kas ir aptuveni 60 litri benzīna ( 7-8l/100km) . Nu ja kādi drošsirdīgi 4 cilvēki būtu ar mieru brālīgi sadalīt šos izdevumus, tad man nekā cita neatliek kā ierasties.

P.S. btw 98. markas benzīns ( Ir sudraba statoil atlaižu karte, tā kā varam ieekonomēt pāris latus )

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Mans autiņš. Es noriskēju un ielēju 95. lētā benzīntankā, kā rezultātā vajadzēja mainīt degvielas filtru un vēl daudzas štelles, kuras es tik redzēju lidojam misenē. Bet nu tas jau ir cits stāsts... Es bākā kokteili netaisu :)

Nu 95. ultimu vēl varētu ieliet, tas arī pārbaudīts un lētāks variants par 98. Pie reizes tas arī lētāk sanāktu, jo atlaižu karte baigos bonusus dod.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...