Jump to content
GIGN Forum

Erepublika


Sadams
 Share

Recommended Posts

Esi par savējiem - pievienojies eLatvijai!

Domā, ka spētu glābt Latviju no krīzes labāk kā to šobrīd dara politiķi? Nāc un pārbaudi to! Šobrīd eLatvijā, līdzīgi kā īstajā Latvijā valda ekonomiskā krīze un ir nepieciešams spēcīgs politiskais spēks (Šlesers, kurš gan cits?), kas spētu aiz ausīm iestigušo Latviju izraut no purva. Šādu iespēju piedāvā sociālās stratēģijas interneta pārlūkprogrammas spēle eRepublik.

Spēle piedāvā jums izdzīvot dzīvi, kādu daudziem no jums nebūs iespējams izdzīvot realitāte. Realitātē ne katrs var kļūt par prezidentu vai ministru, realitātē ne katram tiek dota iespēja būt labajam Lembergam vai ļaunajam Šķēlem, bet eRepublikā tas viss ir iespējams, tu pat vari kļūt par tautas varoni Lāčplēsi, kas cīnās Daugavas krastā ar Melno bruņinieku un šoreiz neieveļas upē, vai par Antiņu, kas jau ar pirmo reizi uzjāj Stikla kalnā pie Saulcerītes.

Šobrīd ePasaulē dzīvo vairāk nekā 300 000 iedzīvotāju, no kuriem 1119 ir Latvijas pilsoņi Kurzemes un Vidzemes. Zemgali un Latgali ir okupējusi Lietuva! Kurzemi un Vidzemi mēs atkarojām no Igaunijas okupācijas. Cīņas bija sīvas un grūtas, bet daļu no tēvzemes ir atkal uz kartes.Salīdzinājumam. Mums aiz muguras ir tādas tehnoloģiskas lielvalstis kā Japāna un Somija. Ko gan dod tehnoloģiskā attīstība, ja pilsoņos nevalda patriotiskums pārstāvēt savu valsti jebkurā vietā un jebkurā laikā? Tikai iedzīvotāju skaita straujš kāpums var mums dot iespēju atkarot Latgali un Zemgali!

Spēlējot šo spēli daudzi sevī atklāj politiķa, biznesmeņa vai pat karavadoņa talantu. Iespējams, kāds no nākamajiem Zatleriem savu pirmo pieredzi valsts vadīšanā būs guvis tieši spēlējot eRepubliku. Varbūt, izvelkot eLatviju no krīzes, mēs varam politiķiem parādīt kas darāms reālās Latvijas labā? Mēs, protams, varam sēdēt rokas klēpī salikuši vai bļaustīties pie saeimas ēkas, bet kāpēc gan mums to savu ideju vienkārši neparādīt īstenotu virtuālā modelī.

Teksta autors : samurays, Minka56

Ja ir kādi jautājumi par spēli, centīšos atbildēt uz visiem. Šeit pat vai spēlē!

http://www.erepublik.com

zinu, ka vajadzēja postot erepublikas sadaļā, bet tur nekas nenotiek!

Edited by Sadams
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...