Jump to content
GIGN Forum

Potter Vs Bieber


samuray
 Share

Recommended Posts

Harry Potter's alter ego, actor Daniel Radcliffe, admitted that he thought pop star Justin Bieber was a woman! The actor told MTV News that he is "out of the loop when it comes to pop culture" and says that when he heard the Bieb belt out a song, "I genuinely thought it was a woman singing. I'd never heard it before. Is it big in England yet?" Oh boy. Well, given the Lesbians Who Look Like Justin Bieber website, and the fact that Maryland cops descended on a local bar after someone reported that the underage Bieb was consuming libations last week, only to discover the person mistaken for Bieber was a girl named Katie, maybe the Bieb needs to do something to toughen up his feminine look.

I must warn Radcliffe, though, that there will probably be a death threat backlash from the singer's fans at his comments. Bieb-a-holics do not take criticism of their beloved lightly.

http://www.artistdirect.com/entertainment-...a-woman/7293151

RESPECT Harijam!

Link to comment
Share on other sites

Nēnu, man ir pilnīgi vienalga, ko viņš dara, kā izskatās un kādi viņam ir panākumi mūzikā, bet mani moka viens neatbildēts jautājums - kas tajās dziesmās ir tik īpašs? Viss, ko es dzirdu ir baby, baby, baby, baby, baby, baby, [...], oooo baby...

Link to comment
Share on other sites

Fuck to Bīberu, drīz jau Latvijas Avīzē rakstīs, kā sīkais kārtējo reizi stikla durvīs ieskrējis.

Nepietiek jau, ka gandrīz katrā interneta huiņā par Bīberu raksta fufeli, tagad sāksim visu to sūdu likt šajā "foršajā" topikā!

Link to comment
Share on other sites

Kas ir biebers? No anglu valodas tulkojuma bebrs?

Atklati sakot pirmo reizi par tadu individu dzirdu.

Katra zina Potteram +10 jo reali to biberu vai kas tas par meslu iedabuja bagati senci kuri visu parspileja un uztaisija siko punki par andergroundu(blatnojs sicis kuram nav sajegas no dzives u.t).

post skriptum

tas sicis izskatas pec geja(nopietni).

post skriptum2

visas dziesmas ir plagiatisms(spikots/kopijas no citam).

post skriptum3

http://www.youtube.com/results?search_quer...er+sux&aq=f

post skriptum4

http://x17online.com/celebrities/daniel_ra...an-06232010.php

ak ja un parasti ar so sieviesu balsi dzied tie kuriem nogriez leja mazo bibebri. (vismaz ta runa par tiem cilvekiem kuriem balsis ir ka berniem (vini tiek izkastreti) , ja kads netic tad parokas interneta vai kadam muzikas cilvekam pajautajat kurs zin par veco laiku muziku lai uzturetu bernu balsi u.t).

Edited by bmw2212
Link to comment
Share on other sites

Atklati sakot pirmo reizi par tadu individu dzirdu.

Doesn't make sense.

jo reali to biberu vai kas tas par meslu iedabuja bagati senci kuri visu parspileja un uztaisija siko punki par andergroundu(blatnojs sicis kuram nav sajegas no dzives u.t).

Es nesaprotu, kā tas iespējams neko nedzirdēt par Bīberiņu.Viņš taču ir i te, i tur, i visur un paglābties no tā nav iespējams, ja nu vienīgi tankā dzīvojot.Bet nu man jau netraucē, lai jau lauž 12gadnieču sirdis.

Link to comment
Share on other sites

es par biberu uzzināju vienu dienu aiz trakākās garlaicības lasot ko draugos lv draugi tur lejā iesaka, kur reizem trāpijās pa kādam rēcīgi aņukam, nu un uzpeldēja viens prikols par kkādu biberu, otrs, pie trešā ta nodomāju pameklēt kas tas pa dullo didzi ir un tad nu tapa skaidrs kas pa lietām.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...