atleets Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (edited) Labdien! Speleju, seit tik nedaudz, kadu menesi. Daži, iespējams, bet varbūt gļūtos, bet jau mani ir pamanijuši. Sakars nav ar cs. nekas tāds. Lieta tāda, ka nopietni nodarbojos ar vieglatlētiku un esmu izvēlēts latvijas izcilniekos. tagad notiek balsošana internetā! Zinu, ka esat sakarīgi, un varat man palīdzēt iegūt naudu! daudzi man netic! Lūdzu nobalsojiet http://latvijasizcilnieki.lv/lang/lv/balso/ 3rinda no beigām pa vidu Jānis Vanags. Jūs varat arī manus sasniegumus tur izlasīt! Ja kāds netic, varat mani draugos apskatitites! rakstat mekletaja balso katru dienu, un tur atradisiet janis vanags! Lūdzu palidziet! busu muzam pateicigs! P.S. Daudzi gan jau piemirsīs, bet balsot var katru dienu no vienas ip! Edited June 26, 2010 by atleets Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 p.s. done. el_Moerto Posted Today, 03:41 Kāda jēga tagad katram rakstīt "done"? p.s. done. aM` Posted Today, 03:36 Darīts dyversant Posted Today, 03:24 done pikaso Posted Today, 02:38 Donen, good luck. novijas Posted Today, 02:29 Lai veicas! done. pIIIs Posted Today, 02:17 Ir Ceru ka ari dabusi DoubleT Posted Today, 02:15 done Dante594 Posted Today, 01:40 Nobalsoju es ar. Nightmares^^ Posted Today, 00:49 Balss no manis. Centība ir jāatalgo Epix Posted Today, 00:47 done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atleets Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 paldies visiem! balsot var katru dienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now