keyboard.mp4 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Kr4 esam atvēruši jaunu community ar DD2 only serveri ! Ir arī klans meklējam labus spēlētājus ! Klanā vell ir brīvas vietas ! Mums ir labs webs ! Tuvākās dienās bus arī Domēns uz .lv ! +Drīz pārņemsim arī *reklāma* Kā arī vairāk INFO ! @ *reklāma* Vai arī pa skype - grooowey Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ja tu esi main admins un šādi uzraksti, tad es nekad nemaz nemēģinātu ieet tajā majaslapā. kapēc? Vispirms iemācies rakstīt normāli, tad pateikšu pārējo. es tulīt eju pieteikties klanā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyboard.mp4 Posted June 26, 2010 Author Report Share Posted June 26, 2010 Tas bija tikai uz ātro kad jāraksta labi un kvalitatīvi domāju ar galvu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 tagad nemaz nedomā ar galvu? paņem mani lūdzu klanā, es rakstīju pieteikšanos nedomājot ar galvu, līdzīgi kā tu. http://www.trololo.csh.lv/forums/index.php?showtopic=110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyboard.mp4 Posted June 26, 2010 Author Report Share Posted June 26, 2010 Nu tad sāc domāt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Kāds cs vēl spēlē, vispār? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyboard.mp4 Posted June 26, 2010 Author Report Share Posted June 26, 2010 Kāds cs vēl spēlē, vispār? Un kā tev izskatās ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Reklāmai ir sava vieta web'ā un forumā, ne spamā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts