Jump to content
GIGN Forum

Atejā 1.6


Epix
 Share

Recommended Posts

1. 23

2. ISP, slēpes ziemā/vasarā.

3. Cik nu cs atceros, no tiem laikiem, kad vel awp bija mērķis, tas sanāk 10 gadi!? CSS es arī griežu no pirmsākumiem, bet par to sīkāk pielikumā.

4. Tā kā līdz šim, mazāk čīteru rīta stundās, jo spēlēju es prakstiski tikai dienas pirmajā pusē.

5. Rīta stundas 8:00 - 14:00, šad un tad protams citos laikos, bet tie ir laiki, kad visbiežāk esmu sastopams.

6. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...amp;player=3316

7. Termiņš - 135 dienas 5 stundas 53 minūtes, tas tā par reģistrēto niku.

8. Es pat nezinu, kurus minēt, nu es protams vairāk esmu spēlējis kopā ar adminiem Spec_Alfa, BOT^a, Anthony Stark(btw kas viņš ir forumā? Nak3D?), tie nu arī būtu tie admini, kas var pateikt ko vairāk par ''esmu redzējis viņu serverī''.

9. Nav, nav man 200h vel, bet to, ka favorīts bija/paliks gign iespējams pierāda šis links.

Kas attiecas uz aktivitāti forumā, tur laikam jautājumiem nevajadzētu būt.

Par čīteru reportiem runājot, reportēts ir, kad ir kam un ir bijusi vajadzība.

10. Visbeidzot, kas attiecas uz to kādas komandas es vēlētos iegūt css main serverī - sm_ban, nezinu kā to sauc iekš css, bet 1.6 to sauc par xsay, respektīvi caur all chatu pabrīdināt, ka raunds iet uz beigām. Par slap/slay īpaši neiespringstu un uzskatu, ka pagaidām arī nav nepieciešams, jo ar misijas pildīšanu nekādas dižās problēmas neesmu novērojis.

----------------------------

Neliels offtopiks tam, kas krāmējās ar tiesībām, par cik man tas 1.6 ir piegriezies ar visu savu gļukaino grafiku, bagiem, tad tiesības no pub, csdm, war3 var ņemt nost, jo neplānoju pie 1.6 atgriezties, lai tiek kādam censonim, kam tās tiesības būs noderīgākas.

Kas attiecas uz css, neņemšu ļaunā, ja esošie, zināmie kadri nedos tik vajadzīgo atbalstu, jo tomēr visi esam vienādi. Par adminēšanu uz css, ar tām komandām krāmējies neesmu, bet ātri mācos un atcerēties divas prasītās rindiņas problēmas jau nu nesagādās. Kas attiecas uz spēlēšanas ilgumu tieši css, jau minēju, ka no pirmsākumiem, bet ne tik nopietni kā 1.6, bet par cik 1.6 esmu atmetis ar roku, tad css aktivitāte tikai augs.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...