Asijs Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Ta tad, es biju nokacajis vienu programmu, bet tad vinu izdzeesu, tomer man uz daziem video ir virsu sis (skatit zemak 1ma bilde), bet man vajag, lai butu sis (skatit zemak 2a bilde). Ka to izdarit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 atkal tu, iemācies normāli izklāstīt savu problēmu. Ko tu gribi? lai visus failus atver ar vienu playeri?(tad labo peles taustiņu un open with nomaini uz WMP vai kādu citu playeri) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 tedij, visu normali var saprast. gadijuma tas pirmais video .mkv formata? jo varbut tadelj vinsh netaisa to preview un ja, tedija risinajums ari deretu, ka uzliek visiem video vienu video player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 pirmais vsp ir aac , kas man bija tad , kad bija telefona video ( nokias ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Vairs nevajag palīdzīu... Beigās pats visu izdarīju TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts