IroNFist Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) Sveiki! Man ir viena liela problēma sakarā ar cs! Viss spēlējot ir labi, līdz brīdim, kad man pietuvojas vairāki fragi uzreiz! Pēc tam man sākas nenormāli laggi, līdz brīdim, kad pretinieki izklīst! Ja, kāds zin atbildi, tad lūdzu palīdziet! Edited June 11, 2010 by IroNFist Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Kādreiz man arī tā ir, ja sarodas 10+++ cilvēki. Kompis vnk nevelk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Tur, jau tā problēma, ka kādreiz uz šī paša pc, man ar tā nebija, es nezinu, kas pēkšņi ir mainījies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Same here. Tehnoloģija noveco. Man kādreiz nelagoja, a tagad pirms gada piepirkts rams 1gb un lago. Tāda dzīve, domāju pirkt jaunu. Vnk kompis ar sūdiem pārgruzīts. Vienīgā izeja - pārinstalē windowsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Nav uzreiz jāpārinstalē. Var izdzēst visu veco + uztaisīt disk cleanup, kā arī pievienot CSam fps cfg, lai vairāk fps. Cik Tev fps rādās? (net_graphos 3 ; net_graph 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Cik Tev fps rādās? (net_graphos 3 ; net_graph 3) 100 fps disc cleanups un defragmācijas arī tikko uztaisītas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now