Ps!hs^ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Čau! Tātad man ir doma iegādāties Bad Company 2. Sākumā domāju pirkt no Steam, bet tad uzgāju ŠO. Bet vai šis saits ir legāls? Jo cena tur ir daudz izdevīgāka. Un ja, es BC2 nopērku no D2D, trad vai es varēšu viņu pievienot Steam, lai viņš man tur vislaik paliek? Edited June 9, 2010 by Ps!hs^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 gan jau ka ir legāls, bet steamā pievienot Bc2 nevar. Labāk aizbrauc uz 636 un paņem cd pa 12 or 13 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 Nu par 12Ls tā gan jau kaut kāda krievu versija ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Angļu versija, ~14Ls http://www.g2play.net/store/Battlefield-Ba...ad-Manager.html Esmu tur iepircies, appists vēl neesmu. Pārsvarā gan WoW sakarā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Nu taa par tiem 12 ls tipa ir domaata krievijas un baltijas tirgum, bet ir anglu versija. Pats vinu izmantoju un viss ir angliski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 http://www.g2play.net/store/Battlefield-Ba...ad-Manager.html Esmu tur iepircies, appists vēl neesmu. Pārsvarā gan WoW sakarā. Runājot par WoW kā tur īsti iznāk viņu izdevīgak pirkt? Visu uzreiz kopā vai labāk atsevišķi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Šobrīd tur nevar nopirkt ne pirmās trīs daļas kopā (sanāca vēl lētāk), ne arī gametime Eiropas serveriem. Ir arī citas, līdzīgas saites, bet tās neesmu pārbaudījis. Gametime ir šeit, bet kā jau minēju, tad Eiropas serveriem nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 tur nevar nopirkt ne pirmās trīs daļas kopā (sanāca vēl lētāk), ne arī gametime Eiropas serveriem. Ir arī citas, līdzīgas saites, bet tās neesmu pārbaudījis. Gametime ir šeit, bet kā jau minēju, tad Eiropas serveriem nav. Skaidrs. A kā ir izdevīgāk sākumā triālā uzkačāties un pēc tam no g2p nopirkt classic wow un tad līdz 60lvl uzspiest? Tad atkal BC līdz 70 u.t.t. Un ja es nopērku to classic wow no g2p, tad cd-key varēšu kkā uzzināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Trialā laikam varēja līdz max 30lvl tikt. Manuprāt, trial skaitījās klāt, ja pēc tam nopērk spēli. Respektīvi, ja tu paņem trial (10 dienas) un srazu nopērc Classic, kuram nāk līdzi 30 dienu gametime, tad kopā sanāk 40 dienu gametime. Nākamos ekspanšenus vari pirkt vēlāk (pēc 60tā un 70tā lvl). Tu nopērc spēli, uz emailu atsūta bildi ar cdkey, kuru tu ievadi savā battle.net kontā. Emailu esmu gaidījis 5min - 3.5h. Par WoW spēlēšanu neesmu pārāk zinošs, tev uz šejieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now