Garsho alus Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Sveicināti. Tātad, mana bēda ir tāda, ka es savu Samsung Star samainīju pret Nokia XpressMusic, bet tas laikam ir mazsvarīgi. Es nevaru nosūtīt sms, jo man uzstādījumos ir jāievada ziņu centra numurs. Kur varētu to uzzināt? LMT klientu apkalpošanas centrā vai kaut kur citur? Edited June 7, 2010 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Tiešām ir tik grūti mājas lapā apskatīties uzziņu telefonu un piezvanīt? 80000076 Dažiem Nokia XM modeļiem (it īpaši 5310) uzpeld problēmas ar SMS nosūtīšanu arī ar pareizu ziņu centra nr. Kas palīdzēja - aizmirsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 +37129202020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Dažiem Nokia XM modeļiem (it īpaši 5310) uzpeld problēmas ar SMS nosūtīšanu arī ar pareizu ziņu centra nr. Kas palīdzēja - aizmirsu. man bija problēmas ar sms nosūtīšanu, pāršuvu firmwaru un viss bija kārtībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now