SaS^MAN Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 karoče - nezinu kas notika, bet uz win7 nets neiet. Ar rūteri savienojums ir, bet neta nav. Uz otra datora viss rukā normāli. Iztiksim bez tizlām atbildēm. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Izsledz Ruteri un Modemu, vismz uz 10-15sec, tad vieno atpakal. Pec tam, kad ruteris un modems ir iesledzies un darbojas, pieej pie PC un izrauj neta vadu ara, pec tam pievieno atpakal. Tad visam vajadzetu but kartiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 es tak teicu bez šitādiem tekstiem.. Ajj, labi... Paldies vismaz par to, bet nu vienalga problem is not resolved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Pie Network Connections biji nemies? Man bij tadi pati problema, es tikai vel tur bisk pacakarejos, tad izdariju to triku ar ruteri,modemu un viss aizgaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Vēl paskaties pie update history, vai šamais nav uzlicis jaunu update tavai tīkla kartei. Man tā bija. Ar jauno driveri negribēja nets strādāt. Uztaisiju updeitiem rollbacku (pagriezu laiku atpakaļ, tā vienkārši sakot) līdz brīdim kad tika izmantots vecais draiveris, viss aizgāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now