charkaa Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Man kompis restartējas un dažreiz islēdzas un neslēdzas iekšā! Nezinu kāpēc, help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Risinajums! Labo klikski uz Computer un atver opciju "Properties". Atversies neliels logs. Kreiso peles klikski uz "Advanced system settings". Atversies neliels lodzins. Tagad samekle, kur ir rakstits "Startup and Recovery" un klikskini uz "Settings" pie izvelnes "Startup and Recovery". Atversies "Startup and Recovery" lodzins. Atrodi izvelni "System failure" un pie "Automatically restart" nonem keksiti. Pec tam spied "Ok". P.S.Ja ir vel problemas, drosi zino. Edited June 6, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
charkaa Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 Vienalga restartējas! Dažreiz pat izslēdzas un vel rūc un kad izslēdz un slēdz atpakaļ, tad neslēdzas un tad tikai pēc kāda laika ieslēdzas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Dažreiz pat izslēdzas un vel rūc un kad izslēdz un slēdz atpakaļ, tad neslēdzas un tad tikai pēc kāda laika ieslēdzas! Uztaisi diagnozi uz HDD, iespejams, ka HDD bruk nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charkaa Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 Cietais disks -> tools -> Error checking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 charkaa said: Ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charkaa Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 Nevaru! Agrāk esmu taisījis, bet tas nelīdz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 charkaa said: Agrāk esmu taisījis, bet tas nelīdz! Nu blin, klikskini uz ta otra suda, kas ir kreisaja puse un kad rubi PC ieksh, vinsh tev parbaudis HDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Sistēma pārkarst viennozīmīgi, man arī ta ir bijis - kompis neieslēdzas drošības dēļ, lai atdzesētos, griež tikai ventilatorus. Maini termopastu, iespējams arī kūleri, iztīri no putekļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now