CreativeNemesis Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 (edited) Sveiki , atkal es ar savām problēmām.... Tagad man bija tā - sle'dzu iekšā datoru - ieslēdzas , rādas American Megatrends , palādējas kkas , parādās Windows Loading screens , kas sākumā ir , lādējās kādas 3 min un tad parādija ka man ir JĀrebooto dators. Tā man bija kādas 5 reizes , līdz man apnika, un skatijos TV. Pēctam notika brīnums - ieslēdzās! Bet tikuntā problēma ir neatrisināta , jo kad neslēdzās iekšā PC , tad dzirdēju dīvainu skaņu no datora Kastes - itkā Ventilātors izslēgtos , un pēc aptuveni sekundes atkal ieslēdzas - un tajā brīdī arī dators bezmazvai uzkaras. - līdz brīdim , kad atkal dzirdu , ka ķipa ir skaņa , jo kad "Ķipa" ventilatora skaņa izslēdzas , uz to brīdi arī iekaras! Tagad man ir aizdomas , ka tas ir CPU ventilators ?!?! vai tas tiešam tā ir , un ja ir , ko darīt ? ( Lūdzu sakiet ka jāpērk jauns dators , bet labāk tomēr patiesību ) Un OS ir XP , Procesors Celerons ( nu viss man tur ir vecs , kādi 5 kadi , ja kas.. ) EDIT: To ventilatora skaņu var dzirdēt ķipa atslēdzies arī tagad , kad dators strādā . UUUBEREDIT: Tikko skatijos The Cleavland show pa veetle.com , 1x uzkāras , pēc 2x man izrubijās un parādijās Blue screen , parādija ziņu ka lai sevi aizsargātu , dators pats izslēdzies . Pectam kad sledzu iekšā , nevarēju 2x ieiet , un tgd iegāju, par brīnumu. Ja kaut vismazākais aizdomas par kaut ko ir , sakiet! EEEDDDIIITTT : Nevajadzēs jūsu palīdzību , atradu adresi , kurā ātri visu palīdzēja... Edited June 2, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Man bija liidzigas probleemas ar datoru, taapeec ilgi nemociijos nopirku jaunu!!! Buutiiba man mira dators no vecuma un nekas vairaak, maates plate izskatiijas drausmiigi, viss saputeejis un jau smirdeeja, vecums arii pienaak datoriem... Mans mineejums CPU vecs jau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 nu CPU jau ir 5 gadi + tas ir celerons + kā arī tas , ka man tā skaņa ielago pie CPU noslodzes kas ir pie 70 - 80% Mātesplatei gan 1 gads tik , vecā nosvila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts