Jump to content
GIGN Forum

Action Spēles..


Dimors
 Share

Recommended Posts

Lūdzu ieteiciet man spēli,līdzīgu RE4.Līdzīgu pa gaumei. Tikai bez ūūberproprocijām.. (man videokarte nuubishkā.. 2.0 shaders..)

Un vel tāds jautājums.... Vai ir tādas spēles,ka var spēlēt spēli divatā un kopā pāriet misijas un t.t (labi paskaidrot nesanāca..piemēram : Es ar draugu kapājam savā PC vienu un to pashu spēli ..Mēs esam kopā spēlē..es vinju redzu a vinsh mani..un kopā pildam misijas ) ;]

Link to comment
Share on other sites

Var kko krutāku? :/ vecās es negribu spēlēt.. Ir tachu speeles labākas par shiem un kuri pavilks man :/ piemēram GHOST RECON ? vai nē?

un shiito..pie drauga shodien GAMEPAD panjeemu .. nav tik kruts.. :Dshiita izskataas uz shiita var speelet RE4 un kkadas citas speeles? automashiinu un t.t.

Link to comment
Share on other sites

3.0 shaders :] ohh..taa speele ir kruta.. pie drauga speeleeju...gandriiz apmiizos.. Kaadas vel zinat? :]

P.S Lai speeletu ar manu GAMEPAD (foto ir drusku augstaak) ..man nevajeg nekaadu papild. programmu un tt? vai tas speele reguleejas? bet man RE4 nestraada ar jostiku

Link to comment
Share on other sites

dead space, hvz kāds shaderis tam bija vajadzīgs, bet ja sadomā spēlēt pa nakti, tad sapērc pamperus

Piekrītu - Dead Space ir labs horror shūteris - izgāju viņu, bet dažās vietās vnk aukstas kājas piemetās. Jāgaida otrā daļa :)

Link to comment
Share on other sites

Tu esi smieklīgs... Pēc ieteiktā spēļu saraksta neizskatās, ka tev vispār kāda spēle derēs! Kā var iedomāties kādu spēli līdzīgu tekenam?

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...