Jump to content
GIGN Forum

Vajag Info Par Zāļu Un Alus Savienojamību


eziic
 Share

Recommended Posts

Nu jau kā 10. diena, kopš neesmu ostījis alu, bet tā kā pienākusi kārtējā 5diena un briest pasākums, kuru negribētu laist garām, man interesē cik slikti man tas var beigties, ja papildus šīm zālēm uzdzeršu virsū, teiksim, 4-5 pudeles alus. Labi, 6, vairāk tiešām nē. :) Zinu, ka šeit publika, kas man varētu ar šo jautājumu palīdzēt, neapgrozās, tomēr noteikti kādam no jums mamma/tētis/suns/kaķis/paziņas strādā par ārstu/aptiekā/kaut kur šajā nozarē un ir iespēja uzjautāt manu jautājumu, jo pašam šādu kontaktu diemžēl nav. Alus no manis kādā no gign pasākumiem garantēts. :thumbsup:

Un nu pie lietas. Reizi 2 dienās no savas mīļotās sievietes ierauju dibengalā šprici ar šiem vitamīniem:

http://www.woerwagpharma.lv/content/images/tablety.jpg

Saucās Millgamma, bildē tas brūnais sūds augšējā kreisajā stūrī, labāku bildi nesanāca atrast un fotografēt pašam nav iedvesmas, zinātājs sapratīs tāpat, tā kā nemaz necentos to darīt. Šovakar būtu jābūt 5ajai špricei un vēl 5 jāpaliek uz priekšdienām.

Otra figņa ir šitā:

http://www.antiaging-systems.com/iasstore/acatalog/0489.jpg

Saucās Sermion, jādzer 2 tabletes dienā pēc ēšanas, 1 no rīta un otra vakarā. Šodien esmu paspējis izdzert abas.

Tātad, jautājumi, kas man interesē:

*vai situācijā, ja dzeru alu, labāk šodien to vitamīnu sūdu nešpricēt, bet atlikt uz rītdienu vai tomēr bliezt iekšā nemainot ritmu un dzert tāpat?

*otru sūdu esmu iedzēris un tur neko īsti vairs mainīt nevar. Tas ir slikti? :)

*vai tie pāris ali, ko esmu ieplānojis likvidēt, jebkādā neierastā veidā varētu ietekmēt manu pašsajūtu šovakar/rīt un pats galvenais - ārstēšanas procesu kopumā [ja to tā var nosaukt, jo īsti nemanu nekādas izmaiņas tos brīnumus lietojot]?

Liels paldies jau iepriekš. Veiksmīgu vakaru. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt ja jau špricējamas zāles lieto, tad labāk alu nedzer t.i. vispār alkoholu !

Cik dzirdēts nav tolks tās zāles dzert, ja dzer alkoholu zāles lietošanas laikā !

Zālēm pazūd efektivitāte un labums no viņām !

Edited by Animal.
Link to comment
Share on other sites

Nu re, bet manā gadījumā tie špricējamie sūdi nav zāles, bet vitamīni [vismaz tā es sapratu] un tas taču kaut ko maina? Pie tam man nevajag 'manuprāt', man vajag profesionālu viedokli 'man mamma/tētis teica, ka...'. :)

EDIT* Un kāpēc mana minerālūdens korķis smaržo pēc tikko salauztiem koku zariem? Nē, tas nav jautājums, viela pārdomām. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Vai tad? Man šķiet, ka pirmais sūds ir vitamīni [nezinu kam] un otrs kaut kāds brīnums asinsvadiem [bet neesmu pārliecināts]. Tur jau tā problēma, ka es nemaz nezinu kam tās zāles domātas, mans vertebrologs viņas izrakstīja profilaksei, jo tā arī līdz galam nesaprata kā mani īsti saārstēt. Varētu pajautāt aptiekā, bet diezzin vai viņi man stāstīs to vai drīkstu dzert alu vai nē. :)

Link to comment
Share on other sites

Špricējamos sūdus iedeva tāpat bez iepakojuma un citiem sūdiem, tik cik izstāstīja cik bieži, kā un kur jādur, tablešu kastē kaut kāds pamācībveidīgs sūds ir, bet tur neko noderīgu tā arī neatradu. :hrmmm:

Link to comment
Share on other sites

Nu nafig jāraksta, ja nav ne mazākās nojausmas par tēmu un ne mazākās iespējas palīdzēt? :) Nav tie sūdi nekādi lētie, samaksāju ap 20Ls par visu pasākumu. Instrukcija varbūt kaut kur bija, bet līdz manīm viņa nenonāca. Un tam principā arī nav nekādas nozīmes, jo ja es viņā kaut ko būtu atradis/man viņa būtu, es šeit nerakstītu.

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja tavos vitamīnos ir kkas no alus rauga (tobiš B grupas vitamīnu, dzelzs, selēna, hroma bioloģiski aktīvas formas, proteīna (visu neaizvietoto aminoskābju) un citu mikroelementu avots.), tad ar alu tā uzmanīgāk. Savu laiciņu ar šo brīnumlīdzekli pats dzīvoju un zinies, alus aši no kājām gāza nost skatoties uz defu, kad alu dzer bez rūpēm un raizēm.

Link to comment
Share on other sites

Kuras zāles lietošanu var apvienot ar alkohola lietošanu ?

Protams,nav ieteicams. Vēlams atturēties no alkohola lietošanas kamēr Tev tas kurss nav beidzies.

P.s

Ja nu tiešām nespēj nekādīgi atturēties pasākumā uz sadomā iedzert. Piedomā pie tā laicīgi un tajā dienā būtu vēlams nelietot zāles. Un atliec uz nākamo dienu.

Par sekām nemācēšu teikt. Tad jāuzjautā būtu sīkāk.

Bet varbūt tomēr vari censties pasākumā izklaidēties un pavadīt labi laiku bez alko (būtu pat vēlams).

Tam Sermion pat ir uzrakstīts - Arstēšanās laikā vēlams atturēties no alkohola lietošanas.

Link to comment
Share on other sites

Neder. Tabletes jau iedzertas, vienīgi vitamīnus joprojām neesmu ielaidis dibengalā gaidot padomu.

Būtu MEGAforši, ja tu to varētu izdarīt. :)

'Vēlams' nav 'nē'. :D Paldies, beidzot noderīgs info, Sermion pamācībā par alkoholu neko neatradu, laikam neiedomājos pačekot interneta aprakstu.

Link to comment
Share on other sites

Es netā atradu vienā krievu adresē un klāt bij rakstīts par to alkoholu.

Vēlams,ārstu / farmaceitu izpratnē ir skaļš - nē. ;D

Ja nepiemirsīšu,tad tādu informāciju varētu sadabūt tikai rītdien uzjautājot ārstam.

Link to comment
Share on other sites

Rīt jau būs par vēlu, jo pasākums ir tieši šovakar. Tā vai citādi, liels paldies par info. :)

Varbūt vēl kāds var pastāstīt [pajautājot kādam guru] kaut ko noderīgu? Vakars tuvojas straujāk nekā parasti. :/

Link to comment
Share on other sites

Es katrā gadījumā neieteiktu... Nezinu kas tās tev par zālēm, bet man ir bijis gadījums ar kaut kādām antibiotikām ko es dzēru pret gastrītu. Sadzēros aliņu pa virsu zālēm, jau no 2 aliņa man likās, ka es būtu izdzēris kādus 5 vēlāk vakarā nenormāli galva sāpēja un ar tādām emocijām arī mans vakars beidzās... Nezinu ko man tas ietekmēja, bet galvas sāpes bija tā neko!

Link to comment
Share on other sites

Antibiotikas nosit imūnsistēmu, tāpēc no kājām alko gāž pamatīgi. Ja ir kas sastrutojis un lieto antibiotikas + alu, tad var pamosties ar 4x lielāku strutu bumbuli. Principā alus sucks ar zālēm. Antibiotikām bija, ja pareizi atceros, 8h - pēc tam varēja dzert. Vitamīni hujitamīni, ja vēl profilaksei, tad laid tik iegšā. Kas Tev kaiš?

Link to comment
Share on other sites

lol @ cash^post. Sūdzībās tev sanāca labāk. :)

n0r3konkul, šaize īsumā tāda - pirms 2 gadiem pirms gigntusa izvēlos pa logu uz muguras, pirms gada atsāku aktīvi skriet, pēc pāris mēnešiem sāka sāpēt kreisās kājas 'ikra' iekšpuse [lejējā kājstarpe, lol]. Pa ziemu neskrēju, palika siltāks, atsāku - tas pats, kā sāk sāpēt, tā turās 2 nedēļas, pēc skrējiena grūti paiet. Uztaisīju visādus tomogrāfiskos un magnētiskos sūdus - mugurā trūces no kritiena. Kreisais neiro-ārsts pateica, ka baigā žopa, aizgāju pie profesionāļa - žopas neesot, jo varot mierīgi iztikt ar fizioterapiju un ja kājas sāpes būtu no muguras, viņām būtu jābūt OTRĀ pusē. Izrakstīja jau minētās zāles, lai palietojot, mož palīdz. Kaut kā tā.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Respektīvi neviens nezin, kas Tev kaiš, tāpēc izdomāja, ka kaut kas jāizraksta. Zāļu izplatītāji uz tādiem kā Tu pelna :D Ja šovakar izdzersi savus minētos alus, nekas slikts ar Tevi nenotiks, jo reāli tās ir profilaktiskās zāles, kā jau teici - vitāmini. Es gan Tavā vietā dezinficētu sevi ar šņabi, nevis alu :D Špricēt reāli nav jēgas. Pagaidīsi līdz rītdienai.

EDIT : redzi, Tev jau ir 3 šņabja ieteikumi :)

Link to comment
Share on other sites

Nu re, un te otra problēma - es dzeru alu nevis tāpēc, lai dzertu, bet tāpēc, ka fakin' gaaaaaršo. :) Šņabi neesmu lietojis gadiem. Var jau būt, ka tā būtu labāka izvēle, bet manā gadījumā ja jāizvēlas starp alu un šņabi - es ņemu sulu. :) Katrā gadījumā apsvēršu šo ideju, paldies.

EDIT* Tātad šprici atlikt rītdienai un nākamo laist parītdien, tb, vienu pēc otras? Mani nabaga vaigi. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Nav ieteicams lietot alkoholu, pirms nav iziets zāļu kurss, tavā gadijumā vitamīnu vai kas tur ir.

Protams, "nav ieteicams" nav "noteikti nedrīkst", bet var parādīties dažādas blaknes (uzaugs pimpis uz pieres n stuff) un pazudīs jēga tam zālēm. Tas ir tāpat kā ar antibiotikām, ja ārsts ir izrakstijis 7dienu kursu, tad ja tu 3 dienas padzer un turpini izlaižot 4 dienu, tad tam nav jēga - varēji viņas nedzert vispār.

Un jā, ja tie ir vitamīni, tad labāk alu (tā lai nav baigais pālis un fūga nākamajā dienā), nevis sņabi, tikai tad tev pietūks sašpricētā pakaļa :khehehe:

Edit2: Ezīc laikam jau aizgāja, gaidam atpakaļ ar piepampušu dibenu :)

Edited by overmind
Link to comment
Share on other sites

Es laikam esmu gaišreģis un ar prātu dzīvoju gign forumā. Tieši alus arī tika paņemts. Vakars beidzies, pagaidām izskatās, ka bez liekiem starpgadījumiem, viss čiki. Liels paldies par info. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

neizlasīju visus poustus, bet neieteiktu mixēt alkānu ar jebkādām zālēm, var beigties ar sirdstriekām un arī zāļu efekts pielīdzinās 0. pats esmu jaunībā uz antibiotikām dzēris un visādiem citādiem sūdiem, par laimi nekādu problēmu nav bijis, bet visādi var gadīties, tāpēc iesaku labāk neriskēt, gan jau ka ir tā lieta bez kā var iztikt vienu reizi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...