robbins Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 ņemat tak nost. Lai jau spēlē! Ak dievs vienreiz paspēlēja ar aimbot... Nu cik viņš tur paspēlēja? Divas minūtes? Tāpat no tā nevienam gabals nenokrita (es ceru). Tas, kurš tur drusku pačītoja, tagad vainīgs, ka viss salons netiek spēlēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 ir ta4 tika daudz citu serveru kuros var speeleet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Ak dievs vienreiz paspēlēja ar aimbot... Nu cik viņš tur paspēlēja? Divas minūtes? Tāpat no tā nevienam gabals nenokrita Tev jau laikam speele ar AIM liekaas pashaprotama Lai tak speele ar to AIM!! kas kaadam gabals atkritiis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 vecs topiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 BLOOD, pidinji... es pieceljos un man jaalasa veci topiki? gribeetos visiem te warnus palielinaat, bet taa vietaa iedevu atvaljinaajumu tikai tam pidinjam, kas atdziivinaaja sho veco topiku... kaukaa slinkums paareejiem kauko likt p.s. nu kur taads daunis var buut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts