pokemons Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 (edited) Sveiki, Gignieshi! MAn te taada neliela probleema! Speleejot Cs kad nospiexu bindodto voice pogu man raustaas MIC!! :@ Uz ekraana kur radas mans niks kad runaaju, tas mans niks raustaas! un liidzarto saknja arii raustas! :D:D Zinu,ka izklausass stulbi! C's ir parinstaleets vairrakaart! Nekaadu izmainju! Varbuut kadam ir bijusi shada problema un varbut kads varetu izpalidzet! vai pateikt problemas risinajumu! Paldies Edited May 23, 2010 by pokemons Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 (edited) nēēsi padomājis , ka poga ir saplīsusi ? esi mēginājis nobindot uz citu pogu ? + tev tak cs nelago , ja ? + Internet connection labs ? ++ Kad tas sāka parādīties ? Edited May 23, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemons Posted May 23, 2010 Author Report Share Posted May 23, 2010 pogai nau ne vainas! ir citas pogas liktas!! Netma viss o.k! OptiskaisS! tas parasijas pashaa sakumaa kad dabuuju savu PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Varu derēt skype mikrafons iet labi, iespējams ventrilo arī un csā viss ir dirsā, ja tev ir tikai mikrafons bez austiņām, tad mybe kautko ar draiveru pārinstalēšanu panāksi, ja tev ir austiņas pirktas vietējā elektronikas veikalā ne vairāk, kā par 10 ls, mikrafonu normāli csā nesataisīsi.. Ir bijis same shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemons Posted May 23, 2010 Author Report Share Posted May 23, 2010 tiesi ta! skype, ventrillo, teamspeak viss ok! Cs'aa tikkai tads bullshits! Nu jaa man daudzi teikushi, ka ta veretu buut Driver vaina! labi o.k pamegjunasu parinstalet Driveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now