Jump to content
GIGN Forum

Ka Sauc....


nak
 Share

Recommended Posts

Nesen atnaca no IBEJA tjip taka kasetite un no vinas nak ara vads, kuru var iespraust telefona, playeri etc. Baigais mesls, snaac, klab un grab. Neiesaku tadu nemt. Sita beefa piemineta fiicha strada ka nakas? :)

Link to comment
Share on other sites

Varbūt kāds var padalīties pieredzē. Kādas firmas produktu ņemt? Varbūt ieteikt kādu labu modeli par pieņemamu cenu? Kādās cenās tādu var iegādāties? Sen jau bija doma paņemt tādu, citādi radio ir apnicis, bet diskus ķērnāt tik bieži arī nepatīk...

Link to comment
Share on other sites

Draugs aizvakar rādīja savu fm transmitteri priekš iPoda, ņema iekš http://www.dealextreme.com/ pa desmit bakšiem. iPoda versīja ir laba - nav vajadzīgs atsevišķs strāvas pievads. Pats tagad sāku meklēt prosta transmitteri ar 3.5 mm inputu, lai no savas nokias varētu raidīt dziesmas mašīnā, bet visi varianti, kurus redzēju bija ar piepīpētāju, bet es gribu atrast vienkāršu kastīti ar 3.5 mm ieeju, no vaur kuru arī ņemtu strāvu..

Link to comment
Share on other sites

Tas variants, ko nācās klausīties piektdien bija diezgan normāls, vismaz nedzirdēju nekādas figņas. Diversant, vispār, kādu skaņas kvalitāti Tu vēlies no mp3, kuri daļa tiek vilkti no youtube?

Link to comment
Share on other sites

Nu ja ir vēlme saņemt foršāko kvalitāti, tad jāņem lentes, atskaņotājs un aidā. Man ausis nenokritīs, ja būs mazliet švakāk par diskā ierakstīto, radio sadzirdamo, man vienkārši vajag asortimentu, kā arī iespēju, neķērnājot naudu, noriebušās dziesmas nahrenizēt. Mans vecais pionieris CD-RW neņem :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...