Robs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Kapēc visi tās ausis dabū? Nevienu jauno cepuri tik daudz nedabū kā ausis. 1 lieta gan mani ļoti kaitina. Kāpēc visiem community ieročiem nav Kill Icons (augšējā labajā stūri, kad kāds kādu novāc)?? Visiem rādās miroņgalvas. Taunts ari Demo cirvim nav, bet Pain Train tauntā demo dzer koku (WTF). Nu vajag taču pabeigt apdeitus, ja tos izlaiž, savādāk te drīz nevarēs neko saprast - visur būs vienas vienīgas miroņgalvas. Edited May 24, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 1 lieta gan mani ļoti kaitina. Kāpēc visiem community ieročiem nav Kill Icons (augšējā labajā stūri, kad kāds kādu novāc)?? Visiem rādās miroņgalvas. Taunts ari Demo cirvim nav, bet Pain Train tauntā demo dzer koku (WTF). Nu vajag taču pabeigt apdeitus, ja tos izlaiž, savādāk te drīz nevarēs neko saprast - visur būs vienas vienīgas miroņgalvas. butu to labāk rakstījis stemcommunity Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 tur jau ir viens liels cepiens forumā par šito, es domāju drīzumā viņi šito salabos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Tur pilns ar topikiem par to tēmu. Izskatās ka Robinam pie vienas vietas . Varbūt izlaidīs Engy updeitu un visiem ieročiem būs miroņgalvas. Tas gan būtu forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Es uzskatu, ka tie ir nenozīmīgi sīkumi kas spēles procesu ne vienā acī nemaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Man abās acīs viss mainās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now