Jump to content
GIGN Forum

Crit-a-cola


macho
 Share

Recommended Posts

Tātad, kāds var kaut ko pastāstīt par crit-a-cola, nu tb man nevajag zināt, ko tā dara, to es jau zinu (izskaidrojoša bildīte - http://i44.tinypic.com/14jz4nb.png), es vienkārši domāju cik tas daudz ko spēlē maina, tojesķ to vai tas sūds vispār kaut kam der?

čota baigi valve aizrāvusies ar tiem minikritiem, parādījās tas pie čuru burkas, tad aizgāja uz buff banneri, pēc tam pyro pielika un tagad vēl skautam tas šits ir. šas endžija jaunais sentrijs močīs minikritus :)

Link to comment
Share on other sites

Skautam tas varētu mainīt diezgan, bet nedomāju, ka šim sūdam būtu jābut atļautam 6v6. Iedzer to fufeli un mediku varēs novākt par vienu šāvienu ātrāk un tas jau nekam neder. Tomēr pubā varētu būt diezgan interesanti ar crit-a-cola spēlēt, jo piemēram kad esi uzbafots no solija, vai shauj nost kādu sačurāto ir daudz vieglāk un ātrāk var nošaut, arī tikai tāda fakta dēļ, ka parasti visi cenšas mukt nevis uzbrukt pret mini kritiem.

p.s. Bilde tiešām atbilst patiesībai :)

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Parcik es esmu visdraņķīgākais skauts kāds vispār redzēts, pateicoties kritkolai vismaz varu kādu nošaut. Liekas diezgan sakarīgs ierocis. Un par to 6on6 aizliegumu, ņem vērā ka minikriti darbojas arī uz tevīm, solijs ar vienu neprecīzu šavienu tevi atvāks, pat nepaspēsi līdz tam mediķim tikt.

Link to comment
Share on other sites

Tieši tur ir tas prikols, ka tāpēc ka tu izdzer to critcola, tas padara tevi par viegli nošaujamu mērķi, un tieši tas rada sacensību - kurš kuru nošaus pirmais :D

man ir crit-a-cola, un īpaši noder turbīnē, iedzer, pašaudi, aizskrien paņem jaunu - ej šaudīties atkal.

Edited by ImprovisE
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...