Baba Tonja Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 tatad velos uzinat vai kads nezina kur var saremontet displeju? Iekarta ir shada - Nerada vairakas rindas bet displejs fiziski bojats nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Vai tad piespiesana un ekrana palurbinasana nepalidz? Principa- domaju, ka tur tikai japarlode vai ari japatira, jo LCD ekrani nemedz fiziski bojaties. Bet ja pa temu - jebkura nespecializeta servisa cali varetu meginat to izdarit. Tas ir cnc vadibas klokis, ja? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 (edited) Bet ja pa temu - jebkura nespecializeta servisa cali varetu meginat to izdarit. Tas ir cnc vadibas klokis, ja? Beefs Nu ja es domaju ka ar tirishanu tur varetu tikt cauri, bet pasam negribas ko tadu meginat. varbut ja var tad varetu kadu servisu ieteikt. Tas ir graudu sejmashinas vadibas kompis! :thumbsup: razotajs Latvija neko netaisa bet var dodot veco preti dabut jaunu ar mazu atlaidi (summa tik un taa liela). Nu es jau esmu vinu ataisijis bet tas displejs ir virs shemas uz tadam skruvem taka atseviski kontaktiem klat netiek un lai meginatu vinu nemt nost no tas shemas rokas necelas (tas skruves ir taa kaa uzlimetas) Edited May 9, 2010 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Man tiesam nenak prata neviens pro, kuram ko tadu varetu dot darit un kurs nebutu lohs. A ko, pie razotaja nevari sataisit? Prinvcipa -ja rokas neaug no pakalas - taisi vala un labo. Tur neko sliktu nevar izdarit, izardot to verki. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 piezvani štokeram. Mums vāderštādam ar bija nojucis bloks. Tikai mēs laikam dabūjām jaunu pa garantiju, advancētāku. neliels offtopiks - nečakarējas tehnoloģisko pēdu izsēja? vot bļin pēc lavrika atcerējos, ka tas laikam nebija štokers. kautkādi spicuki no Rīgas brauca skatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Valdlaučos Vaderstadā neparakstās meistari taisīt? Dīvaini... Es varu painteresēties vai mums kādai tehnikai nav bijis līdzīgs gadījums, bet itkā neko tādu neatminos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 (edited) neliels offtopiks - nečakarējas tehnoloģisko pēdu izsēja? vot bļin pēc lavrika atcerējos, ka tas laikam nebija štokers. kautkādi spicuki no Rīgas brauca skatīties Nu nezinu ka pie kadiem konkretiem vaderstad viriem vienkarshi prasijam vieniem istadee, vini pasacija ka neko nelabo, maina! Tagad vispar gandriz vienalga kur butu taisit ja tik kaut ko sataisa, bet ja nezidodas lielaku skadi tur vairs nevar izdariit! Par tehnologisko sliedi bija ta ka reizums tiesam negaja kad vajag un visadi chakarejas, bet izjaucot to mehanismu kas to sliedi sledz ieksha un ara nekadu defektu tur nav, bet droska signals nepienak kad vajag! Mes ja nemalodos uzlikam lai vislaiku sej natstajot sliedi! Edited May 10, 2010 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Eu - a kads ir budžets tam remontam? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Beefs nu es nezinu! tak meistaram ir jasauc cipars nevis man! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 (edited) Nu 100Ls par paskatisanos?! Beefs Edited May 10, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 pa 100 ls bonusā no tevis viegls minets babai toņai es shon paprasīšu vienam malacim numuru, tev rīga tālu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 es shon paprasīšu vienam malacim numuru, tev rīga tālu? Nu riga nav problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now