Jump to content
GIGN Forum

Kur Labo Elektroiekartu Displejus

Baba Tonja
 Share

Recommended Posts

Vai tad piespiesana un ekrana palurbinasana nepalidz? Principa- domaju, ka tur tikai japarlode vai ari japatira, jo LCD ekrani nemedz fiziski bojaties.

Bet ja pa temu - jebkura nespecializeta servisa cali varetu meginat to izdarit. Tas ir cnc vadibas klokis, ja?

Beefs

Bet ja pa temu - jebkura nespecializeta servisa cali varetu meginat to izdarit. Tas ir cnc vadibas klokis, ja?

Beefs

Nu ja es domaju ka ar tirishanu tur varetu tikt cauri, bet pasam negribas ko tadu meginat. varbut ja var tad varetu kadu servisu ieteikt. Tas ir graudu sejmashinas vadibas kompis! :thumbsup: :thumbsup:

razotajs Latvija neko netaisa bet var dodot veco preti dabut jaunu ar mazu atlaidi (summa tik un taa liela). Nu es jau esmu vinu ataisijis bet tas displejs ir virs shemas uz tadam skruvem taka atseviski kontaktiem klat netiek un lai meginatu vinu nemt nost no tas shemas rokas necelas (tas skruves ir taa kaa uzlimetas)

Edited by Baba Tonja

Man tiesam nenak prata neviens pro, kuram ko tadu varetu dot darit un kurs nebutu lohs. A ko, pie razotaja nevari sataisit?

Prinvcipa -ja rokas neaug no pakalas - taisi vala un labo. Tur neko sliktu nevar izdarit, izardot to verki.

Beefs

piezvani štokeram. Mums vāderštādam ar bija nojucis bloks. Tikai mēs laikam dabūjām jaunu pa garantiju, advancētāku.

neliels offtopiks - nečakarējas tehnoloģisko pēdu izsēja?

vot bļin pēc lavrika atcerējos, ka tas laikam nebija štokers. kautkādi spicuki no Rīgas brauca skatīties

neliels offtopiks - nečakarējas tehnoloģisko pēdu izsēja?

vot bļin pēc lavrika atcerējos, ka tas laikam nebija štokers. kautkādi spicuki no Rīgas brauca skatīties

Nu nezinu ka pie kadiem konkretiem vaderstad viriem vienkarshi prasijam vieniem istadee, vini pasacija ka neko nelabo, maina! Tagad vispar gandriz vienalga kur butu taisit ja tik kaut ko sataisa, bet ja nezidodas lielaku skadi tur vairs nevar izdariit!

Par tehnologisko sliedi bija ta ka reizums tiesam negaja kad vajag un visadi chakarejas, bet izjaucot to mehanismu kas to sliedi sledz ieksha un ara nekadu defektu tur nav, bet droska signals nepienak kad vajag! Mes ja nemalodos uzlikam lai vislaiku sej natstajot sliedi!

Edited by Baba Tonja

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...