Jump to content
GIGN Forum

Bmw 520 1989


RaWrRr
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Ir vēlme iegādāties BMW 520 1989. Gribētu dzirdēt atsauksmes par šo auto. Kādas slimības, sāpes ir tiem auto, kāda pieredze, kas būtu jāpārbauda pērkot, kāds degvielas patēriņš, un mby vēl ko, ko būtu svarīgi zināt :)

Iepriekš pateicos.

Link to comment
Share on other sites

powerā tev pateiks, lai tu ņem e34 v8 530, jo viņš ēdot tāpat kā 2.0 un tamlīdzīgus makšķernieku stāstus :muahaha: vai arī aizies iezviegšana un sūtīšana uz meklētāju :D

sīkāk par slimībām tur nav ko, autiņam ir 21 gads, tur neko sterilu īpaši nevar sagaidīt.

e34

tikai 164 lapas no lietotājiem par e34.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Tas ko es ieliku nav stock e34, jāsāk ar to un protams tādu pirks tikai īsts bmw entuziasts. Viņa izvēlētais 2.0 un ja vel aprīkojumā pliks, bet tik un tā labā stāvoklī var nopirkt jebkurš students. Garšo alus ieliek nopistu līdz nullei šrotu un tagad domā, ka ir pateicis ko mega jēdzīgu. :muahaha: Es tikai tam tur gribēju norādīt, ka veca izlaiduma gada auto nebūt nenozīmē hlams.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Kādu laiku pabraucu ar 520, tiesa 24v motors bija. Detaļas maksā kapeikas, gluži kā golfiem. Jo ir daudz šķilteņu. Tagad, braucot ar volvo, saprotu to, cik lētas detaļas bija viņam, ja kaut ko vajag. Manējam vidējais bija kādi 12l vecajam motoram būs +- tie paši 12-14 atkarībā no tā cik nopists viņš būs. Katrā ziņā, ja ņem, tad ņem jau ar "jaunā" tipa motoru, t.i., 24v. Galvenais ko skaties - rūsa(sliekšņi, pie benzīna bākas vāciņa,visa apakša). No savējā atvadījos tieši tā iemesla dēļ. ;)

Ja labi grib, var pat ar to motoru šķērē braukt :)post-1229-1272274972_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...