Jump to content
GIGN Forum

Leksana


kedshoot
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Ir liela velme uztrenet savu augstlecienu basketbolam. Nedaudz pamekleju pa internetu, bet neko jedzigu neatradu. Lieta tada, ka vajag kautkadu treninsistemu majas apstaklos bez trenazieriem. Butu loti jauki, ja kads vel varetu ievietot bildes ar treninu uzdevumiem. Atceros, ka kautkad spokos nejausi biju uzracis so temu pat ar video, bet mainijas dators un visa padarisana pacibeja veja.

Gaidu atsaucibu.

Link to comment
Share on other sites

:ermm:

Ir arī kkādi smagumi, kurus liek pie potītēm un vēl ir speciāli apavi.

Basketbols jebkurā gadījumā nereāli bojā ceļus. Atspēriena kāju daudzi jau pēc pāris gadiem nevar kārtīgi saliekt. Smagumus sauc par manšetēm. (laikam)

A kur programmu atrast problēma, nesaprotu. Gūgle un meklē piemērotāko. Nezinu, kā tu esi meklējis, ja neatradi neko.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Kāda velna pēc būtu jāsāp ceļiem?? Tik pat labi, tu sasprindzini muskuli un tad pēc 5 gadiem dirsā būs, sāpēs, kā ellē. Ja visu dara pareizi pirms jebkura treniņa iesildoties, izlocoties, tad nekas nevar sāpēt(neskaitot traumas gadījumus)!

Link to comment
Share on other sites

Pats speleju basketbolu 4 gadus. Tas kad tur kkadas trenin programmas lieto - to var panaak ar diezgan viegliem veidiem viekaarsi taisi paleecienus,tas ar laiku,liekaas kad nekas nemainaas ar to lecienu a beigaas buus leciens labs.

Link to comment
Share on other sites

:slap:

Ja tu pazīsti kādu, kas spēlē basketbolu vairākus gadus, paprasi, lai pietupjās 10 reiznu es speeleeju basketbolu 10 gadus un zinu daudzu kas speelee ilgaak un varu pietupties bez probleemaam cik reizes vajag dolbis. nav runa par sporta veidu bet par to kaa treneejas

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Vienīgais dolbis esi tu. Basketbols savā būtībā ir sporta veids, kas, salīdzinoši ar citiem, visvairāk noslogo konkrētas muskuļu grupas un locītavas nevis visu ķermeni daudzmaz vienlīdzīgi.

Malacis, tu vari pietupties. Es teicu, ka basketbolisti to nevar? Tas, ka tev liekas, ka viss ir ok, nenozīmē, ka tā ir. Lai cik tu kruts būtu, un lai kā tu saudzētu savus ceļus, tāpat, kā jebkas, ko pārmērīgi izmanto un noslogo, tie nodils.

Ofc, tu, iespējams, esi betmens, un tavas locītavas etc. strādā perfekti, bet es par to ļoti šaubos.

Anyways, gl 50 gados mainīt ceļu bļodiņas, kā daudziem sportistiem, kuri tikuši ļoti tālu savā sportista karjerā un ieguvuši medicīnisko izglītību, lai varētu apgalvot, ka ir pie perfektas veselības, tajā pat laikā neveltot stundu, lai aizietu pie fizioterapeita pārbaudīties. :)

Link to comment
Share on other sites

Neizskataas ka sitiem arii buutu probleema ar kaaju saliekshanu.

Protams neapgalvoju, ka pilniigi viss ko tu uzrakstiji ir totaals stulbums, bet nu liela dalja taada patieshaam ir..

Esmu diezgan drošs, ka viņi, ja tādā vecumā var mierīgi paskriet un sportot, zina, ko dara, un pilnīgi noteikti ir savā dzīvē ne vienu reizi vien pārbaudījušies pie ārsta. Būtu tikai loģiski, ne?

Un kas no manis uzrakstītā ir stulbums, konkrēti?

Ak jā, gribētu tomēr zināt, kāds izskatās viņu atspēriens un lēciens. Nevienā bildē neieraudzīju.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

kautgan man ar basīti nav nekāds dižais sakars, bet tas air alert ir jātaisa pareizi. Tu īsti nevari viņu tur pavirši kautko čīgāt vai tamldz. Vari tā nopietni sapist visu padarīšanu.

Un par sāpēm ceļos, neesmu ja ārsts, bet nu iesaku apmeklēt ārstu ventiņos. Tas gan nav saistīts ar basīti, bet gan riteņbraukšanu. Man trūka tā dabīgā šķidruma ceļos, tad nu man tur sašpricēja kautko ( piecas reizes ) un tagad viss ir čikiniekā. Pirmstam dzēru glukozamīnu, itkā nedaudz palīdzēja. Vismaz es tā jutos, nezinu vai to es biju iedzinis galvā, ja dzeršu glukozamīnu tad jutīšu mazāk sāpes.

Bet es domāju kautkur basketbolistu aprindās vajadzētu būt cilvēkiem kas to māk pareizi un var dot padomus, pat varbūt pasniegt šāda veida treniņus.

Link to comment
Share on other sites

Es pats ar volejbolu nodarbojos laikam jau 5to gadu... Leciena uzlabošanai, protams, lecu ar lecamauklu, kā arī sporta zālē (kačalkā) taisu 'mini' pietupienus ar strauju uzrāvienu - kādiem (~50kg uz pleciem (tik maz, jo man ir trauma mugurai bijusi)) kā arī ir treniņi ikriem, uzlieku lielāku svaru (statīvā) un davaj močīt kamēr svilst kājas...

un tā vairākums piegājienus... (parasti sanāk 5x20).. un jau dažu nedēļu laikā mierīgi var lēkt par 5+cm augstāk, varbūt nav īpaši daudz, bet pietiekoši...

Air Alert arī laba lieta...

Link to comment
Share on other sites

Nahuj tu dod tādus linkus, ja runa iet, galvenokārt, par ceļiem un lekšanu? Loģiski, ka nevar 65 gados palekties.

Agrāk vai vēlāk, neviens basketbolists nevarēs pietupties tā, kā vajag, ja nebūs apmeklējis ārstu vai pats aprūpējis ceļus. Piemēram, tu nevari pārdesmit gadus vislaik aizsist ciet durvis, pārdesmit reižu dienā. Enģes, nahuj, izkritīs. Agrāk vai vēlāk, bet izkritīs.

Also, normāli pietupties, nozīmē, ka nekas nekrakšķ, un, uzliekot roku uz ceļa, kamēr pietupjas, nejūt nekādas anomālijas, tobiš, viss, kas notiek, ir pati saliekšanās, nekas nepaspiežas uz āru, nav nekādas sāpes, ar roku nejūt, ka kaut kas "ķeras" etc.

Tu vari no savas pieredzes runāt, cik uziet. Kamēr to nebalsta fakti, tā ir huiņa.

Link to comment
Share on other sites

Zajebal- agraak vai veelaak neviens nevares pietupties

Linku devu jo tu staastiji par to ka kaajas nevarees saliekt- luuk piemeeri var saliekt

Balstiishanaas uz faktiem, reku ir fakts- es speeleeju basketbolu 10 gadus un kaajas liecas ka nemetaas

Buutu vienreiz pateicis, ka pirmo tekstu vai nu es paarpratu vainu tu nepareizi uzrakstijis, nevis te dirs pa kautkaadiem aarstiem....

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...