bReeTz Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Problēma- pēc XP pārinstalācijas un PC tīrīšanas neiet priekšējie mic un austiņu porti. Aizmugurējie strādā, draiveris pareizais, neko izraustījis pie tīrīšanas arī neesmu. Iespējamie risinājumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiziy from retry Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Man arii ta bija, parinstale pc velreiz un vaidzeetu iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Nope, arī pēc iepriekšējās pārinstalācijas bija tā pati herņa. Problēma ir iekš draivera/skaņas settingiem. P.S. Iepriekšējo reizi visu kārtībā saveda viens čalis, ko tagad rokā nevaru dabūt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Kad spraud aizmugurē skan tikai viena austiņa(tumba) ? Ja tā, tad tev pizģets, jāpērk jauns, nezinu kas tur, bet man nopirka čoms jaunu to herņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) 1. device managerii apskaties, vai ir uzinstaleeti visi draiveri. 2. atver kasti un apskaties, vai vadi uz prieksheejiem portiem nav norauti 3. atver realtek audio manageri (ja tev taads ir) un ieksh Audio I/O uzliec opciju 6CH Speaker 4. apskaties biosaa vai viss ir pareizi buutu pats klaat, sataisiitu... Edited April 12, 2010 by plnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 2. atver kasti un apskaties, vai vadi uz prieksheejiem portiem nav norauti 3. atver realtek audio manageri (ja tev taads ir) un ieksh Audio I/O uzliec opciju 6CH Speaker 4. apskaties biosaa vai viss ir pareizi buutu pats klaat, sataisiitu... 6ch jāliek ja pie 3portiem grib pieslēgt 5.1 sistēmu. Es domāju varbūt tu esi novācis lai tev nerukā priekšējais panelis,varbūt vispār kautkā esi izrāvis vadus no dēļa un priekšas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now