anti jesuz Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Tātad mikrafonu slēdzu klāt savam pc kādu gribu, bet skan ļoti klusi. Nopirku kompi, sakomplektēju, uzinstelēju un saliku voice uz max, visu uz skaļāko un uzliku uz front, un saspraudu tur arī mikrafona vadu, runāt varu, bet jābļauj lau mani varētu dzirdēt. Kāds var izskaidrot kapēc tā? Varbūt zinat, kas par problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 iebāz mikrafonu mutē un tad runā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Tā jau problēmu es neatrisināšu. Ja tu esi pieradis runāt ar biebāstu muti, vai arī ko tamlīdzīgu, tad tu tā vari runāt. Bet man tas nav ērti, iebāst mikrafonu mutē un tad runāt. 1. izklausās ļoti stūlbi. 2. skaņa ir kā mucā. 3. kā jau teicu tas nav ērti. Man vaig atrisināt problēmu, nevis to slēpt. Ceru, ka kāds zin, kas pa vainu ir un pateiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Varbūt vaina skaņas kartē , vai iestatījumos! Grūti pateikt. Edited April 10, 2010 by sp1lv3ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 NAV MAN SKAŅAS KARTE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 BUMP; kāds nezin kas pa vainu? Varbūt kāds var caur teamwiver ienākt mana kompi un apskatīties, kas pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Kāds tev OS? Ja vista/Windows 7, tad uzliec sev "Microphone Boost" uz pilnu un būs kulē. Edited April 18, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now