Jump to content
GIGN Forum

Unban


DeViL
 Share

Recommended Posts

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 48425

| ADMINS: dyversant!

| NOBANOTAIS NIKS: m e r r y

| NOBANOTAA IP: 85.254.65.19

| IEMESLS: e r aim

| UZLIKTS: 10.04.2010 06:33

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/

Man interesanti kur man ir aims ? :DDD lai vinsh ieliks demo shejt ! man gribas zinat kapec vinsh man banu iemeta ! :lolza:

Link to comment
Share on other sites

DeViL, man no rīta pa darīšanām jāizskrien, bet kā atgriezīšos tā izskatīšu tavu gadījumu. Tikmēr, lai mums tā raitāk ietu, tu varēji atrast savu demo šeit., tur ir visi šodienas demo.

Katrā ziņā esmu jau tagad pārliecināts, ka tur nekāda aima nav, bet nu neko darīt, visiem viena procedūra.

Link to comment
Share on other sites

darek tas bija uz war3 ! nu es atradishu demo un ielikshu ! :thumbsup: a vel vines jautajums , cik reize gribeju pagarinat savu nicku , bet neka nevaru , kaut kas nesaprotu ko tur vajag izdarit ! :superlol:

Vo atrodu demo :) a nick m e r r y , tapec ka nevaru ar savu nicku spelet :) nevaru pagarinat :blelohs:

man to vispar patik , 5-us gadus uz gign spele , adm biju ilgu laiku , un tadas lietas :unsure:

weekly_csdm.gign.lv_1004100620_de_cbble.zip

Edited by DeViL
Link to comment
Share on other sites

Man vienkārši nav ko teikt. Dyversants ta pierasts variants, bet tev ngear... Un kas tad bija tajos momentos, kurus tu te pierakstīji? Džeks nošāva pretinieku galvā, šaušanas brīdi pavelkot peli uz leju, lai lodes lidotu precīzāk. Un nemaz nav vērts pieminēt faktu, ka konkrēti šis čalis ir viens no vecajiem, pastāvīgajiem gign spēlētājiem, kurš plusā vēl ir bijis admins.

DeViL, saistībā ar nicka pagarināšanu, ielogojies web lapā, augšējā labajā stūrī būs "reģistrācija" un tur tālāk gan jau sapratīsi. Bans noņemts.

Link to comment
Share on other sites

darek nu vispirms , paskaties kads ieregistrets mans accaunts uz foruma :) otrs es zinu manu setinfo , kads bija no sakuma un nemajnijas no tiem laikiem, acc nekad un nekam nedodu ! a par pagarinashanu paldies ! :khehehe:

Edited by DeViL
Link to comment
Share on other sites

DeViL, īsti nesapratu ko tu biji domājis ar tiem accountiem, bet viss kārtībā, tev bans ir noņemts.

p.s dyversant, ko tu biji domājis ar "nu te es nekļūdījos"? Pasaki, kuri momenti tev likās tik pārliecinoši, lai banotu, es apskatīšu un centīšos izskaidrot.

Link to comment
Share on other sites

Noskatijos arii pats demo...jaa it kaa ngear laikos merkjis kustas savadak neka visas speles laikaa,bet AIM laikam tur toch nebija... Vienigais kas man nepatika,bija tas ka vinsh vnm parbauda tos sturus kur kads sezh,bet kur neviena nav ignoree... Bet shitaa nav un nebija istaa demka kur par to butu japieshaujas... Devil vnk atkartoti parbaudija tas vietas kur ieprieksh kads ir bijis un tapec daudziem likas WH :)

Link to comment
Share on other sites

tāviņa vilkšana un perfektas zinashanas,es saprotu ka pricelu var vilkt, bet ne jau tik parliecinoshi , ka lodes krīt tikai un vienīgi tā ka vajag.

es pēc tam intereses pēc mēģināju assaulta pats shaut konkretos punktos ka vinsh ( assualta, jo uz majas viegli redzet), nu unreal tas ka vinsh visu zin.. var jau buut ka ir baigais skillotais pacans, ja reiz ta sakat, bet nu šie divi fakti mani noveda lidz tadam risinajumam

Link to comment
Share on other sites

Sanāks, laikam, tāds ne visai patīkams teikums tev, dyversant, bet saproti mani pareizi. Lūdzu, turpmāk nesalīdzini playerus ar sevi, jo tu pavisam vienkārši nemāki spēlēt. Un tas viss ko tu tur sarakstīji, liecina par to, ka pat neesi redzējis kā šauj cilvēki, kuri to māk darīt. Un par to "vislaik zina" divīt, beidz... tās visas bija defaulta vietas, tā vien lieka, ka tu gribi saskatīt to kas nav.

Nu es tiešām nezinu kā lai es tev palīdzu tikt vaļā no šādiem baniem.

Link to comment
Share on other sites

xb lietoju liela onlain taima dēļ, jo ir daudzi nagļaki, boti utt.

darek zinu ka spēlēt neprotu, jo daru to tikai fun pēc. Es tā kā nevērtēju pēc sevis, bet gan pēc spēles stila kā tāda. Man ļoti daudz sanāk sēdēt specos, tāpēc es esmu daudz vēroju cilvēkus, kuustības, un lai arīi čalim ir 17:0, es redzu ka pamatoti un viss ir okei, bet ir tādi čaļi kā šis kura spēles stils likās savāds, vēroju un izdarīju secinājumu - my bad ka atkal kļūdainu. šeit tiešām derēja vārds savāds..

Par vietām defaultas viņas ir ja tur kāds ir, bet čekotas tika vietas , kurās ir cilvēki, kurās nav, tās nepiederējās pie def.

es apdomāju un sapratu ka tas arī ir viss.

čalim, protams, atvainošanās no manis.

Link to comment
Share on other sites

Sorry , uztaisiju new game un iemetu cibla tur flashu. Sanaca ka mani nenoflashoja , iespejams ja tas butu mans bans tad es to parbauditu velreiz.

Runajot par diviti , iesaku pagaidam banot tos kuriem ir brutals wh/aim/speed/norecoil/rapidfire un kas tur vel ir. Pec tavas speleshanas var redzet ka tu pats ne ipashi orientejis kas notiek speles laika , tapec radas tadi bani jo tu nevari saprast logiku/skillu/skanju tajos momentos kurus tu redzi kad skaties kadu 4elu. Objektivi vinjam neko nevajag nemt nost , jo tie bani nav pagaidam tik traki.

Link to comment
Share on other sites

es itkā tā arī daru pārsvarā. Vienkarši mery bija " Izlecējs" ja tā var izteikties. NO sākuma es protams neko nedomāju ka čīto, bet sanāca specot un tie killi kļuva aizvien apsnāki. bet nu jā. Pie tā arī paliekam.

Domāju ka sīkākas pārrunas veikt var admin sadaļā.

Link to comment
Share on other sites

Nu kādas te vēl pārrunas? Es domāju, ka tev jau pašam tākā vajadzētu sākt saprast kur vaina ir meklējama, ceru, ka šis tev liks pārdomāt, izdomāt un nonākt pie secinājuma. Vari uzskatīt, ka esi brīdināts.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...