Bezbiksis Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Sveiki! Rakstu galējas nepieciešamības rezultātā - pēdējā laikā sanāk kikot daudzas personas, kuras spēlē ar palīgierīcēm. Līdz šim it kā neesmu kļūdījies, esmu palūdzis citiem adminiem paspecot un nobanot attiecīgos indivīdus, un manas aizdomas apstiprinājās. Par spīti tam, ka es jau labu laiku taisos doties uz siltajām zemēm, tā arī lidmašīnā iekāpis neesmu. Man šis flags nav nepieciešams, lai "garinātu krāniņu" utml. Neņemšu ļaunā, ja mani neatbalstīs un šo komandu nepiešķirs, vienkārši uzskatu, ka spēšu dot labumu serverim Paldies par uzmanību Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Atdod bikses , a nu ja tev nav. Ar ban flagu spes adekvati funkcionet , atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Vaitad bezbiksis nebija sarkans ( domāts multenē). Vienozīmīgi rec, jo bezbiksis atrod laiku būt pubā tādos brīžos, kad točna neviens admins neiedomājas pat ienākt, vai arī vienkārši tad, kad neviens cits nevar. Ir teicis, kurus banot un nav kļūdījies, respektīvi nav bijusi sūdzība (kas pēdējā laikā ir diezgan plašs jēdziens) . REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 domāju, ka nemāk atšķirt čiterus + bots, rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 HEYA !! REC Ar cieņu Ads Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 rekomendācija no manas puses, jo uzskatu, ka ar šīs komandas iegūšanu bb nedosies uz siltām zemēm un palīdzēs nahrenizēt čiekurus ar paligprogramām no gign puba. _\|/_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Bezbiksim jau sen vajadzeja xb Vinsh pratigi ar to domaju apiesies,jo vinsh ir sapratigs cilveks REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Hallф, пaudis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 ja mans REC kaut ko izsaka,tad REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts