kikis Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Sveiki, mans pc ir ļoti vecs, bet tur nav tā problēma, cs arī sāk gļukot. Reinstall nelīdz, neskaitāmas reizes esmu to darījis un situāciju padarījis vēl trakāku. Lieta tāda, ka mans smokes nav pilnīgs. Man ir 32 bit, bet izskatās, ka tur ir 16bit. Screen: Varbūt vajag nomainīt kaut kādu smoke sprite or whatevah... Next, man pazuda opcijas, Multiplayer, advenced... Screen: Kāda te vaina??? Next, Neredzu vispār savu spray logo vairs... Screen: Visādi citi arī meiģināti... Kko iesakat. Last, Norauts scoreboard, Screen: Ceru, ka kāds palīdzēs, vismaz kaut kur. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 cs jau tev ar kkāds ļevījs, būtu vnk defaulto uzlicis vismaz! a to dēļ tiem ūberkrutajiem pašmāju ražojumiem bieži vien kkādas hujņas notiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikis Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 Nu vispār jau nav pašmāju, bet steamoto nevaru atļauties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pIIIs Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Nu vispār jau nav pašmāju, bet steamoto nevaru atļauties... nu vins domaja lai tu noka4a normalu CS reku links un iedo man savu skype uzdavinashu tev Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now